Лучани можуть їздити до столиці разом з ПриватБанком*

0
-1
Лучани можуть їздити до столиці разом з ПриватБанком*
Весна в Україні багата на свята і вихідні, які можна провести у родичів чи друзів з сусіднього міста, або ж просто в краях, де ще не бували. Разом із ПриватБанком спланувати та організувати подорож вихідного дня стало ще зручніше.

Віднедавна квитки до столиці на автобусні рейси компанії “Луцьк Експрес” можна купити у ПриватБанку. Проїзні документи на маршрут Луцьк-Київ та у зворотному напрямку можна купити в Інтернет-банку Приват24, у терміналі самообслуговування, на сайті bilet.pb.ua, або ж у будь-якому відділенні ПриватБанку.

“ПриватБанк та компанія “Луцьк Експрес” дбають про комфорт клієнтів. Тепер кожен може обрати той спосіб, у який йому зручніше придбати квиток на автобус до Києва. Для цього навіть не потрібно виходити з дому, адже купівля проїзного документу через Приват24 або на сайті здійснюється миттєво”, - розповів керівник Бізнесу платежів та переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

Окрім того, для зручності клієнтів квиток, придбаний через Приват24, тепер не потрібно роздруковувати. Достатньо показати електронний варіант проїзного документу у смартфоні і вирушати у подорож.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні