У селі під Луцьком освітили п’ять вулиць

5
-3
У селі під Луцьком освітили п’ять вулиць
У селі Підгайці Луцького району освітили п’ять вулиць. А до кінця року, каже сільський голова Юрій Семенюк, ліхтарі будуть на території всієї громади.

Про це він розповів журналістам у п’ятницю, 6 квітня.

Цьогоріч на освітлення з підгайцівського бюджету виділили 673 тисячі гривень. За ці гроші відремонтували освітлення на вулиці Гальчевського та облаштували його на вулицях М. Безручка, Довженка, Котляревського, Підвірній, Гоголя, Східній у селі Крупа, Скандинавській у селі Струмівка.

«Плануємо до кінця року повністю зробити освітлення в Підгайцях, Крупі і Струмівці. До осені хочемо усе завершити. Думаю, це буде перша на 100% освітлена сільрада», - каже Юрій Семенюк.
Освітлені вулиці - часом розкіш навіть для міста
Освітлені вулиці - часом розкіш навіть для міста
Юрій Семенюк каже, що до кінця року ліхтарі будуть на території усієї сільської ради
Юрій Семенюк каже, що до кінця року ліхтарі будуть на території усієї сільської ради

Також сільський голова тішиться – на території громади майже не припиняється ремонт доріг. Так, нещодавно після зими почали викладати тротуари бруківкою у Крупі та Підгайцях.

«Кожна вулиця повинна мати тверде покриття, кожна вулиця повинна бути освітлена і має бути з одного боку тротуар. Це мій план. Хочу, щоб у нас громада була найкраща – не тільки на Волині, а й трохи далі», - розповідає очільник Підгайцівської сільської ради.
Дитячий майданчик зробили за кошти сільського бюджету
Дитячий майданчик зробили за кошти сільського бюджету
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
базяр молодець справжній господарник хто б що не говорив
Відповісти
Краще дорогу в Струмівці зроби. Віддав землі під багатоповерхівки на Східній так від Вулика вже дороги немає. і байдуже аби на світлі заробити. Так ви його вмикайте коли темно не тільки ввечері але й зранку. Бо йдеш на роботу (до переведення годинника) і думаєш як не потрапити до ями або туди де асфальт провалився. А тротуар який поклали з рідної бруківки зараз як пральна дошка. Хватить піарития - роби справи для людей!!!
Відповісти
Непотрібне створіння той еменюк - розбазарив Підгайці і Стрмівку вщент. Штунди висотки луплять одну за одною, а території біля висотки - катма. Дітям гуляти ніде. Бруківка фірми «еменюк і ко» не витримує жодної критики. Сам же «голова» замість бути в сільраді в кабінеті - тусується постійно на власній мийці - там в нього «охфіс». А щось для села намагається робити коштом третіх осіб типу «твоє питання складне, але є варіанти рішень...»
Відповісти
По тендеру на прозорро було уклаштування твердого покриття по вул.Пилипа Орлика, еменюк постелив доріжку до своїх висоток, а якщо хочете то самі скидайтеся по 20000 вам постелять. Хоча по документації було улаштування вулиці пилипа орлика.
Відповісти
Перезвоните мне пожалуйста 8 (495) 248-01-88 Антон.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні