Чому з кранів лучан замість води тече «квас». ФОТО

1
6
Чому з кранів лучан замість води тече «квас». ФОТО
У ДКП «Луцькводоканал» пояснили, чому з кранів лучан тече жовта вода.

Про це стало відомо під час обговорення коригування тарифів на водопостачання та водовідведення у ДКП «Луцькводоканал» у четвер, 5 квітня.

Зазначимо, лучанин Дмитро Занюк написав у Фейсбуці, що другий день у нього з крану тече брудна вода.

Перший заступник директора ДКП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк пояснив, що жовта вода з кранів місцевих жителів тече через металеві труби в мережі водопостачання. Однак, він наголошує, що такі ситуації бувають вкрай рідко.

«Вода має великий вміст металу, коли вона потрапляє в металеві труби, відбувається процес окиснення. Єдина проблема – це металеві труби. Ці труби можна замінити приблизно на 5 років, але для цього потрібне належне фінансування та час».

Однак, Віктор Гуменюк зауважує, що коли ці труби й замінять, то проблема не вирішиться.

«Тут треба мешканцям будинків міняти внутрішньо будинкову мережу. Інша проблема в приватних секторах. Справа в тому, що коли будувалися села, селянам надавалися технічні умови, які вони не виконали, мовляв зекономити хотіли. Поробивши тупикові мережі, вони собі цю проблему зробили», - коментує перший заступник директора.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У всьому винні труби, громадяни, але не Луцькводоканал, який за таку послугу піднімає тарифи, ну, щоб не дешевий квас пили!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні