«Обережно: отрута»: на дверях м'ясного павільйону у Рожищі повісили дивну табличку

3
-1
«Обережно: отрута»: на дверях м'ясного павільйону у Рожищі повісили дивну табличку
У райцентрі Рожище на Волині на дверях м'ясного павільйону висить табличка з написом «Обережно отрута».

Рожищани у спільноті "Нетипове Рожище" тепер гадають: це першоквітневий жарт чи «передпасхальна реклама», - пише Район.Рожище.

Рожищанин сфотографував дивну табличку з написом «Обережно отрута» на дверях при вході в м'ясний павільйон на центральному ринку в Рожищі.

«Сьогодні, 3 квітня, м'ясний павільйон на центральному ринку м. Рожище. На вашу думку це: першоквітневий жарт чи «передпасхальна реклама»?» - йдеться у дописі під фото.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звісно купила б! Бо ця табличка говорить про те, що на даному підприємстві проводять боротьбу з гризунами (миші та криси)! Така табличка кріпиться на стіну під фактично розміщеною пасткою для гризунів. Фірма, що проводить такі роботи має дозволи на використання отрутохімікатів, які закладаються виключно у пастку. Дані пастки обслуговує тільки спеціально навчаний фахівець і відповідному спецодязі з наявністю відповідних документів. Для людей ці заходи не становлять небезпеки. Зверніться до керівництва даного підприємства, я більш ніж впевнена, що ви отримаєте усі необхідні підтвердження. Усі отруто- хімікати мають мати супровідні документи. Я б радше купила товар в даному павільоні, ніж в тому де такого не має.
Відповісти
Отрута все що там продається.
Відповісти
Погоджуюсь з коментарем Катерини, але треба писати щурі а не криси.КРИСИ це українські чиновники, депутати, та інша погань.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні