Куди піти у Луцьку на Великдень*

0
4
Куди піти у Луцьку на Великдень*
Попереду два вихідних, тож усі планують свято. Звісно, його потрібно провести з родиною і світлими думками, але не обов’язково вдома.

Пікнік

Цьогоріч Пасха – рання, тож сезон відпочинку на природі ще не розпочався. Саме тому стартувати можна й на свято. Головне не забути про всяк випадок теплий одяг. Хоча за допомогою вогнища можна не лише приготувати смачний шашлик, а й зігрітися. Звісно, якщо у вас маленькі діти, чи ви все ж не дуже вірите у весну, можна обрати й інші варіанти.

Похід в кіно

В цей день працюватимуть усі кінотеатри міста: PremierCity, MULTIPLEX та AdrenalinCity. В репертуарі чимало мультиків, тож вікова категорія від 0 до 100 років. Зараз у прокаті чудовий фільм «Кролик Петрик», який точно припаде до душі й малечі і дорослим. Сеанси будуть з самого ранку, щоправда у PremierCity починають працювати з 12 години.

Боулінг

На Великдень працюватимуть й боулінг-клуби, зокрема «Аденалін», StikeCity та George`s Club. До речі, в останньому навіть відбудеться вечірка, яка розпочнеться о 21:00.

Розваги для дітей

Дитячий комплекс «Смугастий носоріг» розпочне розважати діток з 10 години, а дитячий-розважальний центр FigliMigli працює з 12 години. О цій же порі можна піти на ролики, або ж навчитися кататися на транспорті майбутнього на GeneratorCity. Тож для лююбителів активного відпочинку – це саме те, що потрібно.

Дискотеки

Якщо ви молода родина і за день встигли об’їхати усіх родичів, то потанцювати на вечірках можна буде у Ring Dj Cafe, Hollywood та Opera dance club.
Тож розваг у цей день буде досхочу й кожен може обрати ту, яка підходить йому! З прийдешнім святом!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні