«Я ж не питаю, як ви пересуваєтесь, то й ви не питайте», - Палиця до депутата

2
0
«Я ж не питаю, як ви пересуваєтесь, то й ви не питайте», - Палиця до депутата
Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця вважає, що йому необов’язково перебувати на робочому місці для виконання своїх обов’язків.

Про це він заявив у середу, 4 квітня, під час сесії Волинської обласної ради.

Депутат Сергій Слабенко обурився, що за рік так і не зміг зустрітись з головою обласної ради, мовляв більшість часу він не буває на місці.

«Від того, що я сиджу в кабінеті, нічого не зміниться. Якщо треба бути в Києві – буду в Києві, якщо за кордоном – буду за кордоном. Я весь час на телефоні, сьогодні світ дає можливість рухатись і бути на зв’язку, а не сидіти в кабінеті», - заявив Ігор Палиця у відповідь.

«Я ж не питаю, як ви пересуваєтесь, то й ви не питайте. Коли я на місці - підходьте, коли нема мене – ні», - додав він.

Нагадаємо, журналістам вдалось з’ясувати, що лише у 2017 році за неповних дев’ять місяців Ігор Палиця провів за кордоном 185 днів.

«Так, я проводжу робочий час в Швейцарії, де знаходжусь на робочому місці, але при цьому все робиться, тому ніяких проблем», – так пояснив свою відсутність на робочому місці Ігор Палиця під час прес-конференції у вересні минулого року.

Більшість поїздок посадовця були до швейцарського міста Женева.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб він, той Палиця, виїхав і не повернувся.
Відповісти
Робочий час потрібно проводити на робочому місті, а воно у вас в Женеві? Можливо і ваші виборці з Женеви,то і замилюйте ім очі , ви тут, в Луцьку , не потрібні!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні