Де на Волині незаконно вирубують ліси

1
0
Де на Волині незаконно вирубують ліси
На Волині у 2017 році відкрили 203 кримінальні провадження за незаконні вирубки лісу.

Про це стало відомо 3 квітня під час під час оперативної наради (у режимі відеоселектору) у голови ОДА Олександра Савченка,

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак під час своєї доповіді розповів, що у 83 випадках прийняли рішення: 4 провадження відправлені до суду, а 79 проваджень закрили.

«Найбільше порушень в Ківерцівському районі. Незаконні вирубки лісів і видобутку бурштину контролюється силовиками. Практикуються також виїзні засідання. Зокрема, розслідується кримінальне провадження щодо працівників Цуманського лісгоспу за проведення незаконних вибіркових санітарних рубок у Берестянському лісництві», – зазначив Козак.

Також поліцейський додав, що наразі на території області працює 782 деревообробні підприємства в Камінь-Каширському, Любомльському та Ратнівському районах. «Зараз розробляються схеми розміщення цих підприємств. 348 деревообробних підприємств перевірили і не виявили кричущих порушень», – відзвітував Сергій Козак.
Теги: ліси
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Козак в долі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні