Під Луцьком затоплює села. ВІДЕО

1
-6
Під Луцьком затоплює села. ВІДЕО
В околицях Луцька поволі починає підтоплювати заплаву річки Стир та низовини. Зокрема, вже помітно, як у районі села Рованці починає заповнюватись водою заплава річки Стир.

Попри те, що річка Стир у місті ще тримається в допустимих межах течії, навколишні низовини починають перетворюватись у суцільне водне плесо з суміші багнюки і талого снігу, - пише "Перший".

Так, з висоти пташиного польоту можна побачити мальовничі краєвиди Луцька та околиць, а також помітити і небезпеку, яку несуть місту талі води з приходом потепління. Це – ймовірність масштабного підтоплення.

Попри це в управлінні ДСНС у Волинській області поки що не фіксують ситуацію, як критичну.

Так, у прес-службі повідомили, що з зараз робота зосереджена в районах області, де організовано обстеження населених пунктів та мікрорайонів на наявність штучних перепон у водовідвідних системах, що можуть спричинити підтоплення під час водопілля.

За даними прес-служби ДСНС у Волинській області, загалом до обстеження населених пунктів та територій з початку періоду сніготанення уже залучено більше 60-и фахівців цивільного захисту та 84 працівники комунальних підприємств. Всього перевірено готовність понад 462-х систем (каналів) для відведення поверхневих стічних вод в районах та 511 зливових каналізаційних та дренажних систем в містах. Ця робота проводилась у 862-х населених пунктах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а нема чого в долині будуватися....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні