Ігор Єремеєв у дитинстві та юності. ФОТО З РОДИННОГО АРХІВУ

1
4
Ігор Єремеєв у дитинстві та юності. ФОТО З РОДИННОГО АРХІВУ
Розповідають, що на останній зустрічі з випускниками, що відбулася в Острожці ще за тоді традиційно незмінної участі Ігоря Єремеєва, він раптом сказав, згадуючи однокласників, які відійшли у Вічність: «Ніколи не знаєш, хто буде наступним. Можливо, і я...»

Слова ці ніби були пророчими. 26 липня 2015 року Ігор Єремеєв прогулювався верхи на своєму коні «Вінстоні». І так прогулянка стала для нього фатальною. Нардеп упав з жеребця і отримав закриту черепно-мозкову травму. Всупереч оптимістичним прогнозам українських та швейцарських нейрохірургів 12 серпня 2015 року помер у закордонній лікарні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Естафета Єремеєва: найкраща пам'ять - продовження справ, якими він «жив та горів»

Можна по-різному сприймати його роль в історії, але незаперечне одне – то була знакова особистість. Свідченням цього стали велелюдні похорони в Луцьку.

Тричі Ігор Миронович обирався народним депутатом України у Маневицькому окрузі №23, що на Волині. Був не тільки бізнесменом, а й благодійником, бо допомагав тисячам людей.

Про Ігоря Єремеєва писали чимало. Та рідні, друзі і колеги вважали його простим волинським хлопцем, завжди щирим і скромним, який дуже любив людей і життя...

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вічна память... Хай спочиває з Богом в Царстві небесному...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні