У Луцьку обговорять подорожчання вартості проїзду в маршрутках

4
3
У Луцьку обговорять подорожчання вартості проїзду в маршрутках
У Луцьку відбудуться громадські обговорення подорожчання вартості проїзду в маршрутках.

Громадські обговорення відбудуться у четвер, 12 квітня, - повідомили на сайті Луцької міської ради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку після Пасхи може подорожчати проїзд в маршрутках

Обговорюватимуть проект рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху», яким передбачається підвищення тарифу на проїзд в автобусах по місту з 4,00 гривень до 5,00 гривень.

Громадські слухання відбудуться за адресою: вулиця Лесі Українки, 35 («Центр надання адміністративних послуг»), 4 поверх. Початок о 16.00 годині.

Нагадаємо, ще на початку 2018 року перевізники почали просити у Луцькради про підняття цін на проїзд у міських маршрутках. Мовляв, подорожчало пальне.

Перевізники декілька разів звинуватили міську владу у бездіяльності, мовляв, цю проблему потрібно вирішувати негайно. Та у відповідь чиновники поставили багато претензій до якості перевезень. Адже, за їх словами, лучани часто скаржаться на запізнення транспорту.

Самі лучани на перспективу підвищення цін реагують без ентузіазму. Кажуть, що якісь послуг далеко не відповідає ціні, яку хочуть перевізники.

Водночас експерт громадської організації «Волинський Центр Розвитку Урядування» Сергій Григоренко у інтерв'ю "Волинь24" зазначив, що ціну на проїзд у Луцьку хочуть підняти таємно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Долар стабілізувався , навіть впав . То яке подорожчання пального ? Наведіть таблицю за 2017 рік та перший квартал 2018 року . ( порахуйте скільки осідає в задній кишені ! ) ПРИВОЗЬТЕ ШВИДШЕ швейцарські тролейбуси --- й під зад оті горе--маршрутки .
Відповісти
Подорожчання на ці старі, грязні консервні банки? Нехай спочатку приведуть до належного санітарного та технічного стану свої "маршрутки", а тоді мичать. Достали.
Відповісти
Якби гарантовано можна було б їхати сидячи!!! А за те що підвезуть стоячи? 5 гривень забагато.
Відповісти
Всі схавають і мовчки будуть тицяти 5грн. Перший раз чи що)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні