У волинській школі 3 дитини захворіли на кір

0
1
У волинській школі 3 дитини захворіли на кір
Діти з сіл Орищі, Луковичі та Бужковичі Іваничівського району, які навчаються у Луковичівській школі, захворіли на кір.

1-го квітня в Іваничівському районі було виявлено перший випадок захворюваності на кір, а при проведенні огляду дітей у навчальних закладах 2-го квітня – ще два випадки, - пише "Буг".

Після виявлення першого випадку захворюваності група лікарів та медичні працівники Іваничівського району провели повне обстеження дітей в освітніх закладах сіл Луковичі та Орищі та на дому тих, кого не було у школі. Під час обстеження ще у двох школярів виявили підозру захворювання на кір у легкій формі. Усі троє хворих – учні 5, 7, 9-го класів.

Для підтвердження встановленого діагнозу у хворих було відібрано кров на аналіз і відправлено у лабораторію. Наразі результату лабораторних досліджень немає.

Як повідомив головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Роман Киця, діти ізольовані від дитячого колективу – вони залишилися вдома. А також було проведено ревакцинацію проти кору тих, хто не мав повторного щеплення. Крім того, провели комплекс санітарно-протиепідемічних заходів у приміщеннях школи, садочках та шкільному автобусі, який перевозить дітей.

Звідки поширилися інфекція у район встановити не вдалося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні