--> У Ковелі зловили водія під кайфом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі зловили водія під кайфом

12
-10
У Ковелі зловили водія під кайфом
У Ковелі зловили водія, який керував машиною під наркотою.

Чоловіка зупинили у ніч на 2 квітня на вулиці Проектувальній, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

Екіпаж зупинив Opel Vectra за порушення правил дорожнього руху.

При спілкуванні з водієм патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння.

30-річний ковельчанин відмовився проходити огляд, тож на нього, у присутності двох свідків, склали протокол.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це є брехня. не був він під наркотиками. він не іхав а стояв на місці. не було ніяких двох свідків. є відео докази та висновки нарколога.
Відповісти
Це все наклеп, водій вектри стояв на обочині, є відео фіксація і висновок нарколога
Відповісти
Протол був складений з порушеннями, без свідків
Відповісти
З простого роботягі зробили наркомана стояла людина нікуди не ііхала ,а написали так красиво пропіарились ганяв ковелем під наркотою автору браво спочатку розберіться в ситуації а потім пишіть!!!
Відповісти
Наша доблесна поліція яка несе службу якшо так можна її назвати так як поліція у всіх цивілізованих країнах повинна допомагати громадянам а не розводити безпридєл на вулицях навіть не знає як називається вулиця на якій по їх словах вони "герої"впіймали наркомана за кермом Проектувальної вулиці в нас у Ковелі нема це була вулиця Театральна.Я б сказав шо ви були під наркотою щоб таке писати.А статтю про наклеп і призумцію не винності ніхто не відміняв якщо ви звісно знаєте що така існує.ГАНЬБА!!!
Відповісти
Підійшов до поліцейського, попросив пред'явити посвідчення що він є дійсно поліцейський, відвернувсь до мене спиною, заховав нагрудний знак поліцейського, і коли я це все засняв на відео, начав на мене іхати патрульним автомобілем, цього всього є 5 очевидців
Відповісти
На моі власні очі бачив як поліцейські, сфальцифікували пртокол,без свідків, робили наізд на громадянина Украіни, є відео, неохайне поводження зі зброєю, виходив з автомобіля поліцейський, в нього випала на асфальт табельна зброя, яка припадінні могла вистрелити!!!!! Схаменіться люди добрі, хто нас охороняє?????
Відповісти
Поліція скоцкій ворог неадикватно до людей ставляця копи нерахують за людей простих водіїв я був на місці пропунував бути за свідка доречі теж закермом і тобто адикватний вони замісьть мене привезли не двох а одного свідка тай той горе свідок сумнівності. Тому якщо ви тверезі і не наркоман приїдуть мудакі в формі поліцейського і їм плювати на закон зроблять п'яним наркоманом щей 185 пришиють тобто злісна непокора. А приїдете у відділ поліції викінуть як непотрібну ганчірку .а попадеш на адикватного копа він зробить великі очі запитає чому ви нас не поважаєте .хлопці за що поважати якщо в поліцію беруть сліпих косих руко-жопих вогнепальну зброю не може втримати в руках
Відповісти
Наголошую фамілія Патрульного Книш Сергій Степанович-Северодонецк. Оборотень в пагонах!!!! Ганьба
Відповісти
Це оборотні, морально опущені, які прийшли в поліцію, щоб пресувати простих роботяг, які нічого не порушують, тупо відпочиває у власному автомобілі, і тут ти стаєш відразу наркоманом. Ми це так не залишим, підем в суд, в прокуратуру, того що страшно стає жити в своєму місті, боімось не бандитів, а поліцейських
Відповісти
Автору хочу сказати номер тел скінь за ніч токого назнімаєш що в їхню сторону і плювати незахочеться
Відповісти
Поліціянти були самі під кайфом і не культурно себе вели плюс випала зброя і куча інших порушень чинного законодавства
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні