Що думають лучани про Старий ринок

11
7
Що думають лучани про Старий ринок
Журналісти "12 каналу" поцікавились у лучан, де вони купують продукти харчування і чи потрібно переносити Старий ринок.

Про це – у програмі Питання дня: Що робити з Центральним ринком?



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Старий ринок треба перенести за місто, - власник базару

Лучани розповіли, де купуть продукти та про те, що думають про Центральний ринок у Старому місті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ринок має бути,треба порядок там.
Відповісти
звісно що окультурити і стилізувати. Коли всі "точки" стануть в павільйонах з ноомальним дахом, то і вигляд зверхубуде і люди із "срача" повибираються.. як покупці, так і продавці.
Відповісти
З цим позором треба розправитися так само як зі старим ЦУМом - у рекордному темпі знести і у такому самому темпі реконструювати і стилізувати під мури критий м'ясний павільон, а решта на х...., повірте за місяць вже нихто не згадає про нього і будуть люди тільки аплодувати владі !!!
Відповісти
Зробити" критий м'ясний павільйон " з ринку ,,Центральний" -безглузда ідея. А от зробити реконструкцію ,яка задовольнила б лучан та людей,які там працюють у нинішньої влади не хватає клепки ...а справжнім туристам ринок зовсім не заважає ,вони знають про ситуацію в Україні,про рівень доходів українців .А куди і кому йде прибуток від діяльності великих торгівельних центрів міста?Не думаю,що багато залишається умісті чи навіть на Волині.
Відповісти
Сташинському. Щодо ЦУМу з вами не згідний. Раніше там можна було купити від багато чого, книги, канцелярія, сувеніри, іграшки, посуд ітд, ітп. Після реконструкції був лише раз. В одному з відділів порозвішували жіночі труси куча прожекторів їх освітлюють. Дурість. У інших відділах щось схоже. Можливо комусь така реконструкція подобається, але я туди більше не ходжу.
Відповісти
ринок треба осучаснити. на жаль, у найближчих років 20 альтернативи йому не буде. супермаркети програють ринкам у багатьох аспектах. і далеко не завжди у супермаркетах товари якісні. поїдьте і запитайте поляків, чи задоволені вони ліквідацією ринків. асортимент товарів, особливо промислової групи, зменшився на порядок
Відповісти
Пане мікола!Я з Вами цілком згідний.Ринок потрібно осучаснити,відновити його так,щоб ті самі Поляки і не тільки взяли з нас приклад.Щоб там продавались екологічно-чисті харчові продукти.Хай вони будуть дорожчі від тої вибачте"гадості"яка продається в тих"хвальоних" супермаркетах.Я інколи спостерігаю,як молоді люди і не тільки,виходять з магазину з повними возиками "ТИХ ХАРЧІВ"мені деколи хочеться їм дещо сказати.
Відповісти
Усім привіт!!Я два роки як живу в Німеччині,так от що хочу вам,лучани,порадити:ЗБЕРЕЖІТЬ ЦЕНТРАЛЬНИЙ РИНОК!!!Зробіть реконструкцію контейнерів.В Німеччині є ринки,але ціни на домашню продукцію в три рази більша,ніж у супермаркеті-і німці дають перевагу домашній продукціі...
Відповісти
Я вважаю що це місце не для ринку. Старе місто одне з небагатьох місць в Луцьку куди в першу чергу їдуть туристи і бачити таке мені було б неприємно. Це псує перше враження про місто. Якщо його звідси прибрати неможливо, то принаймні повне перепланування тут необхідно для економії використаного на нього місця, можна навіть і зсунути трохи в сторону (хай метрів 10) парку та контролювати чистоту вулиць, тому що це найбільш брудне місце в Луцьку. А звільнене місце ближче до історичних споруд зробити платну парковку для легкових авто та пари гарних закладів для відпочинку. І головне прибрати ту передбазарну парковку, бо вона ще гірше виглядає ніж сам базар
Відповісти
Ту передбазарну парковку вгатили туди пан Козлюк та пан Зелінський(при Шибі).
Відповісти
Так мали ж закрити ту частину до 31 березня.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні