У FigliMigli – новий формат розваг*

0
-5
У FigliMigli – новий формат розваг*
Відтепер у дитячому розважальному центрі FigliMigli можна придбати картки на розваги. Це не лише чудовий подарунок для малечі, а й хороша економія.

Дитячий розважальний центр FigliMigli пропонує три пакети розваг для малечі. Так, придбавши спеціальні картки можна зекономити кошти й час. До того ж, дитина може сама обирати де і коли їй гратися.

Так, тариф MAXI – це картка, яка дозволяє зіграти сто ігор. Середня ціна однієї становитиме 6,5 гривні.ENERGI передбачає 40 ігор (8,25 гривень за гру), а TURBO розрахований на 25 розваг (по 9 гривень).

Тобто чим більше ігор – тим дешевше вони обійдуться батькам.
До слова – це чудовий подарунок до свят. Незабаром Великдень, тож похресники точно зрадіють можливості розважитись у FigliMigli. Придбати пакетні розваги можна у адміністраторів дитячого розважального центру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні