Скільки заробляють волиняни? ВІДЕО

1
-8
Скільки заробляють волиняни? ВІДЕО
Стало відомо, скільки працювали, і що за це заробили волиняни у лютому.

Про це йдеться в ефірі 12 каналу.

Головне управління статистики у Волинській області повідомляє, що найбільше годин відпрацювали: комунальники, працівники сфери торгівлі, автослюсарі та працівники інформаційної сфери, телекомунікацій та обслуговування.

Щодо заробітків, то найбільше отримують у машинобудуванні. У цій галузі середня зарплата сягнула 12 тисяч 700 гривень. За виготовлення меблів у лютому платили трохи більше 11 тисяч гривень. Водії вантажівок із зарплатнею 10 тисяч 800 гривень замикають трійку найбільш оплачуваних спеціалістів. До десяти тисяч сягали заробітки фінансистів, страховиків та чиновників. Найменше отримують поштарі, кур’єри, вуличні продавці та працівники сфери послуг - близько чотирьох тисяч гривень.

Середня номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій області у лютому становила 6448 гривень. Для порівняння в Україні – 7828 гривень. За рівнем зарплати Волинь випередила Кіровоградську, Тернопільську, Херсонську, Хмельницьку, Чернівецьку та Чернігівську області.

3,2 тисячі волинян, зайнятих в економічно активних підприємствах області, не отримали вчасно зарплату. В середньому, йдеться про 6187 гривень на кожного. Хоча розмір заборгованості скоротився на 17%. На перше березня вона становила майже 23 мільйони гривень.

Теги: зарплата
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого ви ніколи не пишете,скільки заробляють бібліотекарі,ганяючи кпвусю.А ви поцікавтеся? 7-12 тисяч.Це при тому,що в ці бібліотеки ніхто не ходить,а сидить по 100 і 50 бібліотекарів, а бібліотек в однлму Луцьку 15, треба їх стільки-це вже навіть не смішно.Це наші податки нащо утримувати стільки дармоїдів . 5 бібліотек вистачить га Луцьк.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні