У Луцьку абітурієнти вже проходять ЗНО з іноземної мови

2
8
У Луцьку абітурієнти вже проходять ЗНО з іноземної мови
У Луцьку розпочалося пробне ЗНО з іноземної мови.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Абітурієнтка Оксана приїхала спробувати свої сили на пробному ЗНО з англійської мови аж з Рівненщини. Обрала саме цей предмет для тестування - через цьогорічні нововведення, каже одинадцятикласниця.

Іноземна мова - одне з найбільш популярних тестувань, кажуть у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти. Тому умови для проходження створюватимуть і для абітурієнтів з особливими потребами.

Реєстрація на ЗНО завершилася 19 березня. Пробне тестування вартістю 132 гривні абітурієнти проходять за бажанням. А основне оцінювання розпочнеться 22 травня - з математики.


Теги: ЗНО, освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зно без якисних дискив.
Відповісти
за що гроші заплатили, коли діти не змогли до кінця пройти аудіювання. лише 16 хвилин. а що буде коли на зно такий же диск буде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні