--> Що задекларував луцький депутат і бізнесмен Андрій Покровський | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що задекларував луцький депутат і бізнесмен Андрій Покровський

1
0
Що задекларував луцький депутат і бізнесмен Андрій Покровський
Бізнесмен та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський подав свою щорічну декларацію про доходи. У ній він вказав про зміни за 2017 рік майнових статків та підтвердив майно, що було деклароване і у минулі роки.Про це повідомляє Конкурент.

Отож, у 2017 році Андрій Покровський набув право власності на 50% будівлі архіву у селі Княгининок (площа 72 кв. м), придбав п'ять земельних ділянок у селі Рованці, де він і проживає (загальна площа 11838 кв. м), вантажний автомобіль ЗИЛ-ММЗ 1992 року випуску, дизель-електричний пневмоколісний кран 1969 року. Задекларовані також майнові права на об'єкт нерухомості.

Читати також: Андрій Покровський розповів, як залучити кошти з бюджету на ініціативи лучан

Дохід підприємця від здачі майна в оренду, заняття підприємницькою діяльністю та отриманої заробітної плати склав 5,5 млн грн. Ще 2,6 млн грн він отримав як дивіденди. Витрати на страхування становили 14821 грн. Повернення наданої поворотної фінансової допомоги склали 4,2 млн грн. Дохід від відчуження нерухомого майна становив 1,9 млн грн.

У якості готівки в декларанта 105 тисяч доларів, 98 тисяч євро та 4,5 млн грн. На банківських рахунках 164,8 тисячі євро, майже 150 тисяч доларів та майже 230 тисяч гривень. Задекларовані також кошти, позичені третім особам.

Також крім доходів депутат задекларував ще й видатки. Зокрема, серед них страхувальні виплати, оплата договорів, надання фінансової допомоги, благодійної допомоги, придбання одягу, рухомого майна тощо.

Читати також:Андрій Покровський розповів, як залучити бюджетні кошти на ініціативи лучан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво,а для чого йому стільки землі,він що фермер?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні