--> Гіпермаркет ТамТам розіграв тур-сюрприз* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гіпермаркет ТамТам розіграв тур-сюрприз*

0
2
Гіпермаркет ТамТам розіграв тур-сюрприз*
У суботу, 30 березня постійні відвідувачі гіпермаркету ТамТм мали нагоду виграти подорож на двох. Розіграш відбувся на першому поверсі ТРЦ ПортCity.

Постійні покупці гіпермаркету ТамТам уже звикли до подарунків та сюрпризів. Чимало волинян отримали нагоду поїхати на омріяний відпочинок завдяки ТамТаму. Цього разу місце подорожі залишалося в таємниці до моменту розіграшу.

Аби перемогти потрібно було лише зробити покупку у гіпермаркеті на суму від 350 гривень, залишити контакти на звороті чеку, опустити його в скриньку, яка знаходилась на відділі інформації та прийти на розіграш 30 березня.

На початку розіграли заохочувальні призи – сертифікати на покупки у ТамТамі. А головною переможницею стала Ірина Швайко. Саме вона отримала путівку на тижневий відпочинок на двох до Тунісу. Жінка розповіла, що участь в такій акції взяла вперше, більше того – саме сьогодні здійснила покупку. Відпочивати планує їхати з чоловіком, тож від обох подякувала ТамТаму за таку чудову нагоду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні