«Живу майже на вокзалі», - голова Волинської ОДА Савченко. ВІДЕО

3
18
«Живу майже на вокзалі», - голова Волинської ОДА Савченко. ВІДЕО
Новий голова Волинської ОДА Олександр Савченко каже, що складно привезти до Луцька чиновників з Києва, бо не всі готові заново облаштовувати свій побут.

Про це він розповів в ефірі ток-шоу «Протилежний погляд» на телеканалі «Нова Волинь».

«Я не можу привезти з собою багато варягів, бо це буде сприйнято не дуже позитивно. Я взяв тільки три чоловіки, четвертий – з Кривого Рогу», - зауважив губернатор.

Нагадаємо, новий голова ОДА призначив собі трьох радників. Серед них – колишній працівник «Нафтогазу» та «Укрнафти» Петро Столяр, колишній працівник Київської ОДА та екс-заступник мера Фастова Валерій Криворог та колишній заступник директора з економічної безпеки «Житомирводоканалу» Олександр Закузенний.

«Небагато є ефективних людей, які готові приїхати сюди. Звички і все інше. Я зараз живу майже на вокзалі, хоч і в квартирі. Я військова людина і звик себе обслуговувати, але не кожного це влаштовує. Коли знаєш, що десь житимеш довго, можна облаштовуваватись, а так – є певні проблеми», - зауважив Олександр Савченко.

«А треба ще ж представляти себе, що проблематично. Серйозні люди це розуміють і не кожного це влаштовує», - додав посадовець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ні це просто одне інтерв'ю розтянули на декілька цитат та пишуть 20 коротких статей.
Відповісти
Повторюсь: А не забагато ви про нього пишете? а то він два слова, ви про нього статтю, він інтерв'ю, ви тиждень заспокоїтись не можете. Почекайте результатів і тоді хваліть. А перший лакмусовий папір для нового голови ОДА це валютчики біля ЦУМу, візитівка Луцька. Це буде конкретний результат. А так тільки все розмови.
Відповісти
Щось дуже вже багато говорить,може пора до праці,чекаємо великих досягнень.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні