--> Балерина Катерина Кухар стала Народною артисткою України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Балерина Катерина Кухар стала Народною артисткою України

2
-2
Балерина Катерина Кухар стала Народною артисткою України
Українська прима-балерина і член журі проекту "Танці з зірками" на каналі "1+1" Катерина Кухар приймає вітання від колег.

Указом президента їй присвоїли звання Народної артистки України. Завдяки Катерині у балетного мистецтва в Україні стало більше шанувальників, - пише ТСН.

Званням "Народний артист" нагороджують за видатні досягнення, особливі заслуги в розвитку вітчизняної культурної спадщини.

"Це було приємною несподіванкою для мене. Я сподіваюся, що можу своєю творчістю і справою залишити добрий слід на землі. Для мене як артиста найбільша нагорода – коли люди приходять на спектакль, значить їм цікаво. Мені сьогодні часто пишуть у соціальних мережах, що я для них стала мотиватором піти вперше на балет, що вони щасливі були відкрити для себе це мистецтво. Я сподіваюся, що ця тенденція збережеться. Дітки будуть цікавитися мистецтвом, хтось стане відданим глядачем театру, хтось стане відомим артистом. Я розумію, те, що я роблю – це крапля в морі. І тим не менш, я рада, що причетна до розвитку мистецтва в Україні", - прокоментувала Кухар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Браво!
Відповісти
Вы реально осознаете что творится в Украине?!
Мне кажется нам подсовывают какие то лживые новости и мы часто не читаем информацию из первоисточника.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ показывают хоть какую то реальность в которой пребываем.
Очень важно в наше время отбирать настоящие СМИ.
Вот еще одна топовая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/spozhivchij-koshik-v-ukra%D1%97ni/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні