Ірокез, собака, ролики: Ніна Матвієнко шокувала фотосесією з Монатіком

0
3
Ірокез, собака, ролики: Ніна Матвієнко шокувала фотосесією з Монатіком
Артист з Луцька MONATIK та легенда української естради Ніна Матвієнко напередодні концерту "Вечір прем’єр з Катериною Осадчою" знялися у спільній фотосесії.

Як відомо, на концерті зірки представлять дуетну композицію "Цей день". Колаборацію артистів підтримало видання JetSetter у вигляді доволі неочікуваних знімань, - пише ТСН.

Так, 70-річна Ніна Митрофанівна під час фотосету перетворилася на британського панка. Співачка постає на фото з ірокезом та рожевим волоссям.

"Ніна Митрофанівна - яскравий доказ того, що відчуття людини не завжди збігаються з віком в паспорті. Ви тільки подивіться, на які кардинальні, я б навіть сказав неординарні, провокаційні зміни вона погодилася. Ось це, на мою думку, відчувати життя в кожній миті і робити це яскраво", - прокоментував перетворення Матвієнко Monatik.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні