У селі на Волині дороги перетворилися на болото. ФОТО

2
-5
У селі на Волині дороги перетворилися на болото. ФОТО
В селах Іваничівського району люди скаржаться на жахливий стан доріг.

Підвищення температури призвело до природного танення снігу. Щоб пересуватися нині по дорозі в село Завидів саме час вдягати гумові чоботи. - пише "Буг".

Мешканці кажуть, що дорозі “допомогли” стати такою і вантажівки, які возять спиляну деревину з лісництва.

Не краща ситуація у прибудинкових територіях – мешканці товчуться у багнюці.

Три дні снігу із дощем – і півмісяця село Хренів “плаває”. Для тих, хто живе на вулицях без асфальтного покриття, вийти сухими з води та болота нереально.

Дорога провалюється в коліна, каже мешканка села Тетяна Власюк. Коли снігу востаннє насипало, у тракторі, що його горнув, наполовину провалились колеса.

“Мені треба було на медпункт з дитиною – несла і дитину, й коляску, – скаржиться жінка – Звертались до голови сiльськоï ради, чоловiк особисто туди ходив. Заяву написали і все без толку”.

Така ж болотяна пастка утворилася в селі Соснина Іваничівського району.

“Вулиця Надверставська!!! Саме такими дорогами жителі цієї вулиці змушені щоденно добиратися на роботу, діти повинні ходити в школу та дитячий садок!!!! Страшно навіть подумати про те, що в разі нещасного випадку вчасно не зможе доїхати швидка допомога! Як так може бути?”, – пише у Фейсбук Ліза Денисюк.

Нагадаємо, що в список доріг, які ремонтуватимуться у 2018-му році за кошти субвенції з держбюджету, потрапила дорога О 030319 Іваничі – Бубнів. На її ремонт передбачено понад 15 мільйонів гривень з державної казни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка влада, такі й дороги
Відповісти
Пів Волині в таких дорогах
Тільки в ГРойсмана на язиці дорогиБ як паркет
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні