ПортCity презентує «Гід по знижкам»*

0
1
ПортCity  презентує «Гід по знижкам»*
Відтепер щоп’ятниці у торгово-розважальному центрі ПортCity розповідатимуть про те, де найвигідніше здійснювати покупки.

Торгово-розважальний центр ПортCity дбає про те, аби шопінг для лучан був комфортним та вигідним. Тож відтепер у п’ятницю на сторінці ТРЦ у Фейсбуці будуть публікувати «Гід по знижкам» - найкращі пропозиції магазинів та закладів.

Так, з 30 березня по 1 квітня у Arber можна придбати чоловічий одяг зі знижкою до 70%, Actors пропонує хутряні вироби з вигодою до 60%. Також -50% діє у магазинах: NafNaf, OLKO, PINK, House. Українське взуття в MIDA продається зі знижкою -30%, а жіноче у Maria Caruso -20%. Знижки -10% пропонує й магазин взуття ESTRO та Resrect. В магазині спортивного одягу знижка – мінус 20%. Також, в магазині A.Tan діє спеціальна пропозиція – 1+1=3.

Тож поспішайте оновити свій гардероб разом з ПортCity.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Гід по знижках від ПортCity* Гід по знижках від ПортCity*
15 червня, 2018, 16:03
0
-7
У ПортCity весняні знижки* У ПортCity весняні знижки*
16 березня, 2018, 19:25
1
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні