У Луцьку хочуть проводити екскурсії на даху багатоповерхівки

3
-2
У Луцьку хочуть проводити екскурсії на даху багатоповерхівки
У Луцьку запропонували проводити екскурсії на даху найдовшої у світі багатоповерхівки, що в мікрорайоні 33-го кварталу.

Про це стало відомо на засіданні конкурсної комісії Конкурсу соціальних проектів туристичного спрямування, - пише Волинська правда.

Таку ідею озвучив Віталій Новицький, керівник туристичної компанії «Нові мандри».

«Туристи дуже рідко слухають екскурсовода. Нам пощастило, що на 33 кварталі знаходиться найдовший будинок у світі. Туристам завжди хочеться нових відчуттів. Ця екскурсія абсолютно безпечна для всіх категорій громадян. Ми визначили фотозону з дуже гарними видами на місто», – сказав автор проекту.

«В Нью-Йорку, Стокгольмі, Лондоні, Парижі, Москві, Львові, Одесі є екскурсії по дахах звичайних будівель. А в нас є унікальна будівля і Луцька у цьому списку не вистачає», – додав Віталій Новицький.

Крім того він зазначає, що мешканці будинку будуть отримувати «дивіденди» від організаторів проекту у вигяді матеріальної допомоги на облаштування під’їзду та двору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наш клієнт
Відповісти
Особливо будуть раді мешканці 9-х поверхів, коли в них по головах табуни туристів будуть ходити, і до того ж нищити каблуками дахове покриття.
Відповісти
Екскурсії для самогубців.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні