Як у луцькому виші обирали міс факультету

1
8
Як у луцькому виші обирали міс факультету
У Луцькому національному технічному університеті обрали міс факультету комп’ютерних наук та інформаційних технологій.

Серед гостей свята були присутні ректор вишу Петро Савчук, проректор з науково-педагогічної роботи Валентин Талах, заступник декана факультету КНІТ Юлія Повстяна, - повідомляє сайт університету.

Оцінювали таланти та вроду учасниць містер факультету КНІТ-2017, віце-містер на конкурсі «Король та Королева Луцького НТУ» Владислав Момоток, викладач кафедри комп’ютерної інженерії Микола Поліщук, викладач Віталій Кабак, автор чи не кожного відеопредставлення переможців конкурсів Юрій Буденко.

Змагалися за титул "Міс факультету КНІТ" Юлія Ковальчук, Надія Синюк, Валентина Кметь та Юлія Вусата.

Під час конкурсу дівчата демонстрували не лише свої красу та розумом, а й намагалися здивували присутніх творчими здібностями.

На першому конкурсі «Знайомства» потенційні міс факультету КНІТ продемонстрували відеопредставлення себе, свої вподобання та оточення.

У конкурсі «Таланти» дівчата розкрили свій творчий потенціал: декламували вірші, співали, демонстрували інші таланти.

Також конкурсантки вийшли на дефіле у вишиваному вбранні.

Потому дівчата змагалися в інтелектуальному конкурсі, під час якого повинні були оригінально відповісти на запитання.

Так, наприклад на запитання, чим відрізняється український студент від будь-якого іншого, Юлія Ковальчук відповіла: «Здатністю прожити на українську стипендію».

Важким видалося запитання про те, у яких кліматичних поясах знаходиться Україна, адже, як зазначили дівчата, нині кінець березня, а на вулиці і досі сніг.

Окрім того, ще одну перевірку для учасниць влаштували хлопці. Конкурс був розрахований на те, аби побачити, чи готові дівчата до подружнього життя. Відтак, за обмежену кількість часу учасниці повинні були власноруч вбрати хлопців на побачення.

За результатами оцінювання, звання "Міс глядацьких симпатій" та "Міс талант" отримала Надія Синюк, а "Міс посмішка" стала Юлія Ковальчук. Титул "Віце-міс" виборола Юлія Вусата, а переможницею конкурсу "Міс ФКНІТ - 2018" стала Валентина Кметь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Главне,щоб в одної з луцьких паетес ,це не викликало обурення))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні