Неадекватна волинянка кидалася камінням у журналістів

0
4
Неадекватна волинянка кидалася камінням у журналістів
У Ковелі жінка, яка тримає у себе на подвір'ї близько 10 собак, кидалася камінням у зоозахисників та журналістів. За інформацією зоозахисників, жінка відловлює собак та утримує їх у невідповідних умовах.

У четвер, 29 березня о 9 ранку активісти разом з небайдужими ковельчанами зібралися біля будинку жінки, - повідомили на сторінці "Національний Корпус - Ковель" у Фейсбуці.

Журналісти Волинського телебачення спробували почути інформацію від власників території, де утримуються собаки. Власниця (Галина), коли побачила камери, почала себе поводити неадекватно: кидала каміння у людей, сусідні машини та журналістів.

Жінка пошкодила відеокамеру журналістів, тому активісти Національного Корпусу викликали на місце патрульних. Після цього інциденту журналісти змушені були написали заяву до поліції. Згодом власниця все ж вийшла до людей та показала чим годує тварин. Зоозахисники запевняють, що жінка годує собак неналежно, через що вони гинуть - в підтвердження надали фотодокази.

Також вони пропонували забрати до себе додому собак, на що власниця відреагувала відмовою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні