Луцькій владі вигідно тримати освітян «у кулаці», - експерт

0
-3
Луцькій владі вигідно тримати освітян «у кулаці», - експерт
Експерт Волинського розвитку урядування Юрій Моклиця каже, що теперішня влада Луцька буде усіляко противитись запровадженню нового Закону «Про освіту».

Про це йшлося у четвер, 29 березня, під час круглого столу: «Автономія шкільної та дошкільної освіти: чому Луцьк досі пасе задніх?».

Юрій Моклиця нагадав, про подвійні стандарти «проукропівської» більшості до реформування освітньої галузі.

«Коли «укропівці» були в опозиції до команди Миколи Романюка, вони в травні 2016 року вносили проект рішення на сесію міської ради про призначення директорів шкіл рішенням міської ради. Тоді депутати не підтримали зміни», - сказав Моклиця.

Однак після смерті Миколи Романюка, після прийняття нового Закону «Про освіту», «проукропівська» більшість узаконила призначення директорів шкіл фактично одноосібно міським головою, зауважив експерт Волинського ЦРУ.

«Та влада, для якої важливий політичний вплив, не прийматиме новий закон, буде усіляко йому противитись. Їм важливо бачити директорів «на коврах» і їх контролювати», - наголосив Моклиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні