У Луцьку рахують пільговиків у тролейбусах

0
-4
У Луцьку рахують пільговиків у тролейбусах
У Луцьку на тролейбусному маршруті № 9 кондуктор був з валідатором та видавав квитки пільговим категоріям пасажирів.

За словами в. о. директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимира Пуца, проводиться дослідження з метою визначення кількості пільговиків, - пише 0332.ua.

"Ми вивчаємо ситуацію на маршруті, по одному оборотному рейсу вдень. Це проводиться, щоб знати кількість пільговиків та платників у пікові та непікові години", - зазначив Володимир Пуц.

Нагадаємо, 14 березня Кабінет Міністрів України ввів монетизацію пільг на проїзд усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах. Це означає, що відтепер пільговики платитимуть за проїзд у громадському транспорті, однак гроші на це їм даватимуть з бюджету.

Нагадаємо, луцькі чиновники планують купити у Швейцарії десять бувших у використанні тролейбусів.

Раніше повідомлялося, що один швейцарський тролейбус, який планують закупити для міста, обійдеться лучанам у мільйон гривень. Натомість тролейбус з Польщі можна було б купити за 260 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні