«Депутати, схаменіться! Це ж наш автозавод!» - Володимир Гунчик

15
-1
«Депутати, схаменіться! Це ж наш автозавод!» - Володимир Гунчик
Екс-губернатор Волині Володимир Гунчик прокоментував скандал у Луцькраді щодо купівлі швейцарських тролейбусів та мітинг працівників заводу "Богдан".

"Подивився сьогоднішню сесію міської ради. Депутати, схаменіться! Це ж наш автозавод! Не розкидайтесь! Ще прийде час забирати слова назад!" - пише Гунчик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, луцькі чиновники планують купити у Швейцарії десять бувших у використанні тролейбусів.

Раніше повідомлялося, що один швейцарський тролейбус, який планують закупити для міста, обійдеться лучанам у мільйон гривень. Натомість тролейбус з Польщі можна було б купити за 260 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Швейцарська схема: як Луцьку продають тролейбуси за завищеною ціною

Відтак, під стінами міськради працівники автозаводу «Богдан» протестували проти рішення міської влади купити вживані швейцарські тролейбуси.

Натомість секретар міськради Григорій Пустовіт назвав мітинг працівників «Богдану» політичною акцією.

Тим часом інші депутати почали переходити на особистості і питати, на якому авто їздить працівник «Богдану».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую Володимира Петровича. Не можливо уявити, що депутати будь-якої місцевої громади країн Європи буде так вчиняти, як це відбулося вчора в міській раді. Після цього остаточно зрозуміло, що розмови в кулуарах ради про підтримку вітчизняного виробництва, в першу чергу машинобудівного, читай-високотехнологічного, флагманом якого в місті та й в області, був, є і буде Луцький автомобільний завод є популістичні.
Майбутнє ЛУЦЬКА-це майбутнє ЛУЦЬКОГО АВТОМОБІЛЬНОГО ЗАВОДУ!!!
Відповісти
Не згадуйте "всує" Європу, бо там завжди, постійно і неодмінно головним і основним критерієм у таких випадках є ціна і якість. Нав'язування владою товару сумнівної якості за вищою ціною неодмінно тягне за собою відставку зацікавлених посадовців з наступним відкриттям кримінальної справи.
Відповісти
питання не в тролейбусах а де в нас живе голова обл ради чи то не звідди той хлам
Відповісти
Падли окупанти не ганьбіть моє місто я хочу одого ТРОЛЕЙБУСА 21 століття що б я гордився своїм містом а не сраним укропом що заліз з ногами в корито міста і так примітивно грабує його. Палиця не ганьби моє місто ти тут чужий
Відповісти
браво .завод ваш- петя і со. А гроші міста не путайте
Відповісти
Не відомо в якому стані швейцарські, а на таких зламках як польські хай самі їздять ...
Відповісти
Це не чиновники а гниди укропівські продають металолом Палиці. Вони ще до влади не долізли а таке витворяють
Відповісти
А він яким авто ііздить,Ланос,Таврія,чи може Запорожець...?!
Відповісти
Він точно сказав це їх завод
Відповісти
Боротьба за крісло мера триває!! Укроп все під себе гребе!
Відповісти
Пусть сначала рассчитаются с другими городами! А то бабло взяли, а троллейбусов нет! И нас оставят без транспорта. Пусть уж лучше б.у но у нас на маршрутах!
Відповісти
Дві зауваги автору матеріалу:
бувший - це русизм, треба "який був (були) у використанні;
для повнішого інформування читачів слід вказати справжню вартість тролейбусів від кожного потенційного продавця, а також вказати їхні переваги, недоліки, гарантійний строк, економічність тощо. А так матеріал вийшов ні про що.
Відповісти
На таких ресурсах людей які вміють писати хорошу аналітику не тримають, накладно. Та й редакційна політика не передбачає такої фішки. :) Продукт для споживання лекторату з низьким IQ.
Відповісти
Цілком згоден.
Відповісти
Так це їхній завод. На яких машинах їздять працівники заводу? Пішком ходять, бо не заробиш на машину. На данний момент затримка із виплатою зарплати. Як керував В.П. затримки бували по пів року. Продайте той завод європейцям, бо під вашим чутким керівництвом йому скоро буде пі...ц.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні