Мене виставили ненаситною вдовою, - волинянка, яка поскаржилась на будинок-розвалюху

3
-3
Мене виставили ненаситною вдовою, - волинянка, яка поскаржилась на будинок-розвалюху
Вдова волинського атовця обурилася реакцією людей на її недавній допис про те, що в будинку, де мешкає родина загиблого учасника АТО, відключили світло.

Про це написала Ірина Смірнова - вдова загиблого офіцера 51-ої ОМБр Сергія Смірнова, який загинув у зоні АТО під час виходу з "Іловайського котла".

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському в аварійному будинку на Драгоманова 35, де мешкає родина загиблого учасника АТО, відключили світло, хоча заборгованостей мешканці не мають.

"Все вивернули, звинувачуючи мене у тому, що я ненаситна вдова, отримала квартиру після загибелі чоловіка, отримала донька (хоча ордеру ще нема, бо будинок не зданий в експлуатацію)", - пише Ірина.

Жінка каже, що все майно дали по закону.

"Ніяких поблажок як писалось в коментарях, не було. Але питання не в цьому! Питання у відношенні до людини і до людей!" - обурюється жінка.

"Хіба, отримавши житло, я тепер не маю права висловлювати свою думку? Чи, отримавши житло, маю бути безголосна?! Закривати очі?! Там живуть живі люди?! Діти! Від того, чи забезпечена я житлом, чи ні, він не перестає бути аварійним! Чому не зібрали усіх і не попередили про відключення світла в під'їзді!" - пише Ірина Смірнова.

Нагадаємо, у Володимир-Волинській міській раді прокоментували, чому родина загиблого учасника АТО Сергія Смірнова мешкає в аварійному будинку на Драгоманова 35.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стоп, але ЗМІ подали, що електрику відключили, бо вона йшла поза лічильником
Відповісти
Іра може вже хватить робити з себе невинну. Через таких як ти і твоя ненаситність справді остануться всі люди без житла. Ти дві цапанула та ще пришила туди сестриних дітей, бо ше хочеш дві хати. Харош. Давай но йди виконуй те шо ти сусідам обіцяла.
Відповісти
Женщіна подоїла країну за загиблого чоловіка, все нормально.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні