У Луцьку відкриють новий супермаркет. ФОТО

4
4
У Луцьку відкриють новий супермаркет. ФОТО
У Луцьку готується до відкриття новий супермаркет «TOR-BA».

Він працюватиме на місці колишнього супермаркету “Фуршет”. У четвер, 29 березня, відбудеться технічне відкриття магазину на вулиці Єршова, 11 – повідомив регіональний представник мережі Роман Пограничний.

Луцька «TOR-BA» - перший супермаркет цієї мережі на Волині. Загалом їх на Західній Україні - 13. Площа супермаркету – 2 тисячі квадратних метрів. Працюватиме магазин з 8 ранку до 22 вечора.

Асортимент товарів - стандартний для великих продуктових магазинів. У магазині на Єршова виготовлятимуть власну випічку.

У «Торбі» свої магазини називають «соціально направленими».

«У нас немає націнки. Ціна на полиці та ж, що і в постачальника, але є комісія. За перші 100 гривень покупки вона становить 2,9 гривень, за кожні наступні – 75 копійок», - пояснив представник магазину.



Раніше на вулиці Єршова, 11 працював супермаркет «Фуршет», однак у січні 2017 року він закрився.

Зауважимо, мешканці Тернополя раніше дивувались, чому у магазині беруть окрему плату за обслуговування.

«Як в ресторані», - обурювались місцеві.

Здивувало таке нововведення й жителів Рівного. Хоча, у Держпродспоживслужбі пояснювали – плата за обслуговування законна, якщо про неї попередили заздалегідь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро крім супермаркетів, аптек, і спортлото не буде нічого.
Відповісти
Це просто дебільний склад третьої країни світу для папуасів
Відповісти
В цьому закладі можна проводити навчання студентам дизайнерам і показувати як не треба робити!... Ще є така навчальна площадка в "spar"
Відповісти
Говорити можна багато , але в час економічної кризи формат торби виправданий, мінімальна ціна зробить своє, конкуренти теж будуть змушені знизити ціни , споживач в плюсі))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні