На заводі «Богдан» спростували відмову гальм у тролейбусі

0
-1
На заводі «Богдан» спростували відмову гальм у тролейбусі
Керівник ЛПЕ Володимир Пуц повідомив раднику Ігорю Поліщуку про те, що начебто що в тролейбуса "Богдан", який привіз мітингувальників до міськради, відмовили гальма і він неподалік мерії збив дорожній знак.

На підприємстві пояснили, що був невеликий інцидент з тролейбусом, коли поліція розміщувала техніку мітингувальників, - пише "Конкурент".

У середу, 28 березня, під час сесії міськради радник міського голови Ігор Поліщук сказав, що йому подзвонив директор ЛПЕ Пуц і повідомив, що у тролейбуса, який пригнали на мітинг, відмовили гальма. Ігор Поліщук додав, що тролейбус збив знак.

Натоміть на підприємстві сказали, що у тролейбуса не відмовляли гальма і дорожній знак вони не збивали.

"Поліція вказувала, куди під′їхати. Водієві показали заблизько, і тролейбус трохи поцарапали, який ми дуже швидко відремонтуємо. Так вийшло, бо тролейбус великий. Гальма не відмовили, тролейбус приїхав на завод, все добре. Знак ми не збивали, ми просто доїхали до самого бордюру", – зазначили в коментарі.

У патрульній поліції Волині розповіли, що тролейбус знак не збив, а трохи похилив. Поліцейські протокол не складали, дали час до вечера, щоби його полагодити.

Нагадаємо, у Луцьку працівники автозаводу «Богдан» протестують проти рішення міської влади купити вживані швейцарські тролейбуси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні