Лучани закидали двори гіллям дерев

4
-2
Лучани закидали двори гіллям дерев
Мешканці багатоповерхівок на проспектах Соборності, Молоді та Перемоги, а також вулицях Арцеулова, Стрілецькій, Конякіна, Липинського та Привокзальної перетворили прибудинкові тереторії на полігон твердих побутових відходів.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради в Фейсбуці.

"Зрізаним гіллям дерев лучани просто встелили землю. Вони розкидані по дитячих майданчиках, тротуарах та поблизу під’їздів. Не реагують на засмічення дворів голови ОСББ, де громадяни складають відходи кронування уже від 7 до 30 днів" - йдеться в повідомденні.

Муніципали пояснюють, що керівники ОСББ повинні укладати окремі договори на вивезення твердих побутових відходів з ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». В разі відсутності такого договору, будівельне сміття та гілля дерев на полігон твердих побутових відходів повинні вивозити самі громадяни.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ай яй яй, які погані лучани, позрізали в себе в квартирах гілля від“вазонів” і винесли у двір.
Що за нісенітниця, а може дійсно справами займетесь і дасте пару приписів комунальникам які мають займатись, як доглядом за деревами і кущами, так і вивозити дане гілляча!
Відповісти
Ця бороться з деревами, парканами та гаражами задовбала! Дармоїди!
Відповісти
А де дівати гілля? Спалювати не можна, ми платимо за утримання прибудинкової території, отож вперед, працюйте. Куди йдуть наші гроші, на ваші зарплати? Ще нам платіть, шо ми самі зрізали.
Відповісти
Ми будемо складати гілля в квартирах. Вас там дофіга, беріть і тягайте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні