«Сучасні діти ламають лавки і б’ються», - 80-річна викладачка луцького політеху

12
3
«Сучасні діти ламають лавки і б’ються», - 80-річна викладачка луцького політеху
Сучасні діти ламають лавки та б'ються, а в Радянському Союзі молодь брала приклад із героїв держави.

Таку думку висловила завідувач кафедри ТЕМС, доктор технічних наук, професор кафедри товарознавства та експертизи в митній справі Луцького НТУ Людмила Байдакова в інтерв'ю, опублікованому на сайті Луцького НТУ.

На питання, що б їй хотілось змінити у освітньому процесі, викладачка зауважила, що треба змінити в цілому виховання молодого покоління.

"Я пам’ятаю, як ми чекали новин на радіо, по телевізору, ми хотіли бути відважними, ми виховувалися у дусі любові, одержимості. Ми багато читали, брали приклад із героїв держави. Інформація була позитивною. По телевізору не показували бійок нашого керівництва в Радах, не обговорювалося скільки у кого мільйонів. Ми поважали владу. Нині я не бачу у молодому поколінні відважності. Діти без нагляду о 21.00-22.00 годині ламають лавки, паркани, дерева, відбуваються бійки – у них негативна енергія виходить ззовні", - зазначила Байдакова.

За її словами, потрібно змінювати покоління: з дитячого садка, зі школи прищеплювати любов до оточення, до своєї батьківщини.

"Потрібно виховувати нове покоління. Навчальний процес сам по собі не зміниться, потрібно шукати нові його форми, забезпечити студентів хорошою стипендією, щоб вони могли тільки навчатися і не працювати під час занять, або створити потоки вечірнього навчання (після роботи). Це питання потрібно вирішувати в межах держави", - сказала Байдакова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поважна пані,ідіть на пенсію і не "морочіть молоді крижі",їм і так важко в цій країні."А були ми молодими,спина не боліла,хлопці любили і так далі..."
Відповісти
Шановна,21 століття на дворі,а Ви розказуєте,як було чорт-зна-коли.Камасутра коли була написана-намальована?Отож бо,а то того не було,сього не було.Цікаво,що може навчити ця людина і по якій програмі?Вже по пояс в землі,а ще чиєсь робоче місце займає.Попробуй за такими роботу знайди.Вот Вам і справедливість
Відповісти
Ми живемо в незалежній державі-Україна.Щановна,ви зупинились не в тому часі!Радянського союзу вже нема!! І вам краще не перейматись цими проблемами.Якось вже без ваших порад молодь розберетися сама..
Відповісти
Молодь розібралась... в каструльках на майдані скакала.
Відповісти
Знову кремлівські тролі повилазили. Геть за поребрик!
Відповісти
Нафталіном пахне)). СОВКОДР...РИ скучають за совком)).
Відповісти
Клептоманів при владі такі проблеми не хвилюють...
Відповісти
У 50-х роках, теж були сучасні діти і теж займалися вандалізмом і в 60-х і в 70-х і в 80-х і в 90-х... просто раніше, в ті часи не було інтернету і шановна Людмила Іванівна не знала про це. Тільки найрезонансніші акти вандалізму могли потрапити на сторінки "Радянської Волині" або на радіо "Говорить Луцьк" і то, це було дуже рідко, тому як "радянська влада вважала себе найкращою владою в світі, результатом якої було найрозвиненіше і передове суспільство"
Відповісти
ДА ти шо?
Відповісти
Старческий маразм!Пора на пенсію вже!
Відповісти
80 років і ще викладач? Чомусь прибиральницею, двірником в такому віці не хочуть працювати, бо немає здоров'я . А тут, як видно гроші рахувати легко. Маразм.
Відповісти
Вона сама приходить, чи її приводять, привозять? В такому віці можна й забути куди йдеш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні