Чим більшу кількість жертв я чую, тим більше тішусь, - луцький блогер про пожежу в Кемерово

49
48
Чим більшу кількість жертв я чую, тим більше тішусь, - луцький блогер про пожежу в Кемерово
Луцький блогер Павло Заєць заявив, що не відчуває співчуття через пожежу в Кемерово. Мовляв, чим більше людей помре в Росії, тим менше приїде на Донбас.

"Особисто я не відчуваю жодного співчуття з приводу пожежі в Кемерово, більше того я не розумію лицемірних співчуттів сєрдобольних, типу «Оні же дєті», «Дєті нє віноваты» і т.д", - пише чоловік на своїй сторінці у Фейсбуці.

Таку позицію він аргументує тим, що "чим більше їх передохне в Росії, тим менше буде їхати на Донбас".

"Більшість тих «отпускніків» які їдуть з Росії на Донбас мої ровесники, і якби в 90-х їх би придушив якийсь чечен то можливо сотні українських дітей були б живі і здорові. Яка різниця як помре росіянин, від бояришника, від кулі українського солдата чи від халатності своєї влади?", - пише Заєць.

Крім того, блогер заявив, що не відчуває співчуття до загиблих дітей, оскільки вважає, що "дітей вбили власні батьки!".

"Так-так не дивуйтесь, саме батьки, оскільки саме вони підтримували путінську політику, а саме виділення мільярдів на загарбницькі війни, замість того щоб потратити ті гроші на ремонт скажем того кінотеатру де сталась пожежа. Саме батьки тих дітей віддали 78% голосів за Путіна. Тому для мене то не трагедія, а закономірний результат! Ви скажете, «діти ж не винні», але таке наше життя, за наші гріхи зажди відповідають наші діти", - пояснює свою позицію Павло Заєць.

"Це прозвучить жахливо, але чим більшу кількість жертв я чую тим більше я тішусь( якщо можна це так назвати), тому що російська влада може замовчати 50 загиблих, 100, але 300, 400 чи навіть 500 одночасно загиблих дітей приховати не можливо, навіть для путінської системи. Росіяни проковтнули, Курськ, Беслан, Норд Ост, можливо хоча б сотні загиблих дітей змусять росіян задуматись що їхня влада трохи не тим займається чим мала б", - зазначає блогер.

Наголошуємо, редакція "Волинь24" не розділяє позиції Павла Зайця. Викладений текст - особиста позиція блогера.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
48

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто страшно читати. Невже можна радіти з того, що загинули дітки і прості люди - росіяни. Жах!
Відповісти
дурник як і всі зайці котрих знаю
Відповісти
полудурок
Відповісти
Як же гидко также читать. Нічого святого у тебе немає заєць. Нічого не бажаю тільки щоб ти відчув на собі те що відчували ті люди і їх родичі. Ти моральний урод.
Відповісти
І це блогер? А це професія така? Ах ну да, соцмережі, смітник... Хлопче, фейс ти засвітив - зустріну, краще ховайся! Як таких земля носить?!
Відповісти
Падло I долбойоб!
Відповісти
не дай боже нікому такого горя і не важливо хто вони
Відповісти
Хвора людина цей павло, треба лікувати таких.
Відповісти
А навіщо опубліковуєте статтю таку статтю?
Відповісти
Ось таки псевдо "патріоти " і користуються недолугістю нашого законодавства... Днями у Франції затримали депутата, який у ФБ порадів смерті полісмена, що обміняв себе на заручників. Затриманому загрожує до 7-ми років ув'язнення. Нэ, ми ж демократичніші за Європу!
Відповісти
Тварюка ти.Вернеться тобі сторицею .
Відповісти
Це його ще ніхто близький не вмирав
Відповісти
Тільки хвора людина може таке писати. Чим він кращий за тих людей які під впливом російської пропаганди їдуть вбивати наших людей. Він такий же зомбі як і вони.
Відповісти
Там же діти дебіл
Відповісти
Звичайний свiдомий упир
Відповісти
Чим тобі діти росіян провинились? У будь-якій філософії (релігії) завжди вчилось не нашкодити а допомогти дотині. При чому дітвора до того, що півтора метровий хуйло оголовиі нам війну, вбив тисячі людей (серед них були і діти) у Сирії. Хоча кому я це пишу кончаний блогер про якого ніхто і не чув піариться на дитячій крові. БРИДКО!
Відповісти
Все правильно блогер написав! Смерть москалям!
Відповісти
вали в криївку, падлюка і не вилазь
Відповісти
нелюди ты так же своих детей нелюбите
Відповісти
Ти довбойоб?
Відповісти
....просто моральний урод....
Відповісти
від #ідар, яких ще світ не бачив
Відповісти
Хороший москаль-мертвий москаль, карма як ні як, Бог пам'ятає про МН17 і Сирійських дітей "посипаних попелом".
Відповісти
Правильно все Заєць написав, а кому так дуже шкода, я вас можу запросити у госпіталь на кічкарівці прийдіть подивіться на наших скалічених хлопців, без рук і ніг, заведу вас на могили наших героїв, заведу до їх вдов і осиротілих дітей. Подивитеся їм в очі і розповісте як вам шкода дітей окупанта.
Відповісти
Ти туди заведи хунту і тупих командирів що віддавали накази, ат не хами людям, герої-переможці. Смерті дітей радіють, непотріб просто. Їм тільки в маршрутках халяву давай і пільг побільше.
Відповісти
Оксана хунта це військовий режим у Латинській Америці. Зомбування ссср ще досі живе.
Відповісти
Зараз візьмемо того російського зайця за яйця
Відповісти
Якщо не розділяєте то не поширюйте таке... Людина хвора на голову...А ви ще якось вивчаєте і цікавитесь його думкою
Відповісти
придурок.
Відповісти
хворий-лікуйся, але безнадійний.
Відповісти
Мої два сини, загинули захищаючи ваших дітей від російських окупантів, як гинуть кожного дня діти інших українців і чомусь ніхто з вас не співчуває, і жалісливих картинок не ставить, а от в москаля біда і ви вже завили
Відповісти
Який нелюд таке пише, а ненормальна редакція публікує! Якби не ця публікація, хто б читав дописи цього придурка?!
Відповісти
Навіщо цей маразм переписувати у новинах. Щоб ще більше розбурхувати ворожнечу ? Російські ЗМІ візьмуть перекрутять і добавлять свого. Але це не основне, основне, що ця людина не має добра і любові у душі. Загинули невинні діти, це не поле бою, де рахують кількість загиблих воїнів з кожної сторони. Не буде в нас миру і благословіння Божого допоки не навчимося любити і прощати наших ворогів..... "Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує", так вчить Слово Боже.
Відповісти
Теперишній режим в Україні зі своїми реформами знищує щоденно значно більше українців. І це нас чомусь не хвилює. Мені байдуже що там, мені не байдуже що тут.
Відповісти
А наші діти які гинуть на донбасі вас не цікавлять? Хоч би одне за наших написало
Відповісти
Ох як зайця дістали наші коментарі, бідолага так мінусує, дивись мозолі на пальцях не понатирай.
Відповісти
1) Ну, настільки мені відомо, то Павло дуже довго не показувався у своєму рідному Млинові, оскільки саме туди масово йшли повістки у армію. Чому ж не захотілось послужити і на Сході повбивати російських солдатів, якщо вже його так тішить смерть? Чому ховались і відкуповувались?
2) Цікаво, чи його дружина дружина розділяє цю думку? Вона ж рекламує себе як "Юлька-Булька", пускає мильні бульбашки на дитячих святах. Особисто я, нізащо не покликала б її на свято моєї дитини, після такого!!! І всім раджу! Адже кому, як не їй, надоумлювати свого чоловіка.
3) Павло, на днях тебе бачила у центрі в магазині з айфонами, продаєш там, так?) А що ж, кар'єра політика - не склалась? Бізнесмена? - теж ні? Хм, нічого дивного, адже лише вмієш у бридкому та гидкому копирсатись. Ну у свині - свиняче місце.
У мене все.
Відповісти
Давайте ще санкції введем проти того заяця і його близьких, доб‘ємся щоб їх з робот позвільняли, поклеїмо на дошку ганьби, можна ще під двері купу накласти все заради росіян
В кого які ще будуть ідеї?
Відповісти
Правиль, не замовиш своїй дитині бульбашки на свято, бо навіть якби й хотіла б, то грошей не хватить, бо всі потратила на соболєзнованія для москалів!
Відповісти
У цього Павла великі проблеми з психікою, він є загрозою для нашого суспільства.
Відповісти
В мене теж склалася така думка. Судячи з того, як він плюсує і мінусує неугодні коментарі, то з психікою у нього не все гаразд. Я заради принципу повертав оцінку свого коментаря у плюсове значення, але спостерігаючи як невгамовно той заєць користується автоклікерами, забив на це. Що можна доводити хворій на голову людині. Таких людей як він, варто ізольовувати від суспільства. Він не блогер, він психопат.
Відповісти
"радіо тисячі холмів" отримали "темники " по розпалюванні міжнаціональної, міжконфесійної ненависті... от і стараються один поперед одного...
Відповісти
В мене теж склалася така думка. Судячи з того, як він плюсує і мінусує неугодні коментарі, то з психікою у нього не все гаразд. Я заради принципу повертав оцінку свого коментаря у плюсове значення, але спостерігаючи як невгамовно той заєць користується автоклікерами, забив на це. Що можна доводити хворій на голову людині. Таких людей як він, варто ізольовувати від суспільства. Він не блогер, він психопат.
Відповісти
"радіо тисячі холмів" отримали "темники" по розпалюванні міжнаціональної, міжконфесійної ненависті... от і стараються одне поперед одного...
Відповісти
Чувак ти палишся...
Відповісти
наших солдат на сході не жаль . а от російських дітей вам жаль .
Відповісти
не путайте понять і подій ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ
Відповісти
Не хоче людина співчувати, то його справа, може в нього рідні чи близькі від рук рашистів загили. Чи він зобов‘язаний співчувати?
А ви вже трохи загнались, проклинаєте, бажаєте щоб його діти загинули, люди ви в своєму розумі? То не Заїць на нас напав, а ті кому ви співчуваєте! Чи у вас стонгольмський синдром і ви заради ворога готові вже своїх з гімном змішати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні