Лучани втрачають довіру до міської влади, - соцопитування. ВІДЕО

5
6
Лучани втрачають довіру до міської влади, - соцопитування. ВІДЕО
Довіра до міської влади у лучан серйозно знизилась.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

За даними соціологічної групи "Рейтинг", вже у лютому 2018-го року прихильність до голови Луцькради знизилась до 27 %. Це більше, ніж вдвічі, оскільки ще рік тому за результатами аналогічного опитування цей показник складав 61 %.

Менше вірити стали і самій міськраді. Минулоріч рейтинг довіри становив 47 %, а нині він опустився до 36. Однак, не всі лучани погоджуються із рейтингом.


Загалом соціологи проаналізували 24 міста України, і опитали понад 19 тисяч респондентів. Виявилось, що найбільше довіряють місцевій владі та мерові міста Харкова - там відсоток довіри склав 75. Друге та третє місця розділили між собою Івано-Франківськ і Маріуполь. А замикають рейтинг Миколаїв, Полтава та Сєвєродонецьк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в Луцьку ж немає міського голови! Є всілякі в.о., т.в.о., радники, заступники. Луцького міського голови НЕМАЄ! Він помер. А нового не обрали.
Відповісти
Знайте, Лени, Петры,Юльки-мошенницы,Бога не обманешь! Он Вам, не только за воровство , убийства по тупых башках стукнет, а ещё и за цынизм, лицемерие. Его поездками в инвалидной каляске, обмане, убийствах, за войну не проведёшь!
Відповісти
Проходять психіатричну експертизу рядові представники спецслужб, не керівники. Керівники, як правило, політичні призначенці, - а це недопустимо. Якщо проходить людина відбір у контррозвідку – там тисячі тестів і детекторів, а голова СБУ - не проходить, президент країни не проходить, генпрокурор не проходить, депутати не проходять. Ну так кому ми довіряємо? кОГО У ВСІХ СТРУКТУРАХ ТРИМАЄМО
Відповісти
Не тільки до міської, а до влади в цілому по УКраїні. І особливо до рошенівця.
Відповісти
А як можна довіряти або поважати владу? Ті хто при владі мільйонери, а народ не має грошей на їжу і ліки. А щоб зробити ремонт або поміняти меблі, то треба 10 років відкладати зарплату не ївши і не пиши. А ті, що при владі купляють годинники за десятки тисяч. Вони всі прокляті, просто зараз вони "літають в хмарах" і цього не визнають. Але дуже хотілося б, щоб той купол у верховній раді, про який говорив Луценко, все ж таки впав їм на голови.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні