--> У селі на Волині люди перекрили дорогу лісовозам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі на Волині люди перекрили дорогу лісовозам

1
0
У селі на Волині люди перекрили дорогу лісовозам
У селі Мосир Любомльського району жителі перекрили дорогу лісовозам, бо вони розбивають асфальт.

Вранці 22-го березня селяни перекрили дорогу до Мосира неподалік повороту на Ладинь, - пише Кордон.

За словами місцевих жителів, серед останніх інцидентів - коли фура з деревиною розтрощила огорожу, а водій втік.


Відтак під час перекриття дороги селяни насамперед вимагали у головного лісничого ДП “Любомльський лісгосп” Василя Романюка полагодити огорожу.

Крім того, йшлося і про перевантажування деревини просто на узбіччі дороги, хоча для цього у лісівників є спеціально визначені місця.

У відповідь Василь Романюк визнав, що й справді перевантаження іноді роблять на узбіччі, якомога ближче до місця рубки, але це для того, щоб не розбивати головної дороги.


Проте найбільше селяна нарікали, що автомобілі з деревиною постійно руйнують дорогу. Крім того, за словами селян, лісу почали вирубувати набагато більше, ніж раніше.

Також вони зазначають - торік за кошти Вишнівської ОТГ (300 тисяч гривень, ще стільки ж на умовах співфінансування мала виділити обласна влада, але обіцянка виявилася цяцянкою) було відремонтовано частину шляху від автотраси Піща — Верба — Павлівка до села Ладинь, втім сьогодні від ремонту немає й сліду.

Саме тому громада вимагала від лісівників допомагати в утриманні дороги, адже їхній транспорт руйнує її найбільше. Представник лісгоспу у свою чергу пообіцяв дослухатися до вимог громади, зазначивши, зокрема, що ремонт розпочнуть, щойно розтане сніг і добре підсохне.

Наостанок активісти зауважили, що коли лісівники не дотримають слова, вони знову перекриють дорогу і на цей раз людей буде значно більше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці люди, відстоюйте свої інтереси, бо владі до нас байдуже.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні