«Міняти треба не живіт, а чоловіка», - луцька поетеса про шоу на «1+1»

8
8
«Міняти треба не живіт, а чоловіка», - луцька поетеса про шоу на «1+1»
Луцька поетеса Лєна Шторм висловила свої думки про програму “Поверніть мені красу” на 1+1, героїнею якого стала волинянка Марія Онопріяк.

"Не люблю я всяких шоу, але там, де беруть участь волиняни, дивлюся. І от глянула шоу з перевтіленням жінки, багатодітної матері, господині", - написала Лєна Шторм на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинянці відрізали 10 кілограмів шкіри з живота. ВІДЕО

"Як би не робили медійники шоу, я щиро тішуся, коли людина, яка має явний дефект зовнішності, отримує змогу пройти операцію, на яку за будь-яких інших обставин вона б не мала коштів. Я щиро тішуся за цю жінку, що вона отримала можливість позбутися живота, який був дефектом і в плані здоров'я, і в плані естетики", - йдеться у дописі.

"Але коли показують чоловіка, який каже, що не хоче спати з такою жінкою, мені хочеться чимось запустити в монітор, чесслово. Правда, згадую, що монітор не винен. Ой не живіт там проблема основна. Ой не живіт! Яке ж це життєве фіаско, коли ти народжуєш чоловіку дітей, покладаєш життя і здоров'я на багатодітну сім'ю, а він потім каже: "твої груди - як коров'яче вим'я". Коли людина каже на всю країну "я не хочу таке тіло, мене це не возбуждає"... Бідна жінка. А чуваку просто в морду вмазати хочеться. Так ганьбити ту, яка й стала такою, народжуючи тобі дітей", - обурюється поетеса.

"Поки прокручувала фрагменти програми, повз кімнату проходила мама. Каже: "Мужика там треба міняти, крім живота". Це стопіцот процентів. Єдине в чому можна порадіти за жінку, яких вона виховала дітей. Коли дорослий син не соромиться плакати, бо йому боляче за мамине страждання, це дуже гідне виховання", - додає жінка.

Лєна Шторм зазначила, що, напевно, ніколи не зрозуміє такого бачення традиційних цінностей та краси українського села, де багатодітна матір стає обузою власному чоловіку та "свиноматкою" в очах сусідів.

Нагадаємо, у програмі “Поверніть мені красу” мешканці села Іванівка Горохівського району Марії Онопріяк ліквідували величезний живіт-“фартух”, допомогли подолати психологічні комплекси і навіть розробили власний фермерський бренд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не "чоловік", а кнур, бидло!!! Хай пробачає на слові його красива, сильна жінка.
Відповісти
Українські чоловіки не звикли до проблем! А от жінки-українки-сильні!.
Відповісти
Кожен чоловік хоче мати гарну жінку!А жінки повинні себе любити!
Відповісти
З всіма буває і красуні чоловік ізміняє помилився то буває
Відповісти
Ви особиста знаєте цю жінку?Думаю,що ні,бо якби знали то не писали б цей брєд.Ця жінка,жінка не родила жодної дитини від свого чоловіка.Усі діти від чужих чоловіків.Та вона має дякувати своєму чоловікові,за те,що він заробляв і заробляє далі на чужих йому дітей,а вона його взамін принизила на цілу країну.Ви пишите,що чоловіка потрібно міняти,та нормальний чоловік вже давно б покинув її.Як з нею в ліжко лягати?Не в нього теліпається до колін,а неї.Цеж вона себе до такого запустила.Одне діло дивитись ШОУ по телевізору,а інше знати людину особисто.Там співчувати потрібно для її чоловіка.
Відповісти
Глядач робить висновок з того, що бачить та з того, що люди добровільно показали про себе.
Відповісти
Напевно одна з сестер Юрика пише,також "чесна " і "порядна" як він, Маруся його бач невозбуждає,чмо задрипане, правильно зробила що нагуляла дітей,хоч діти хороші!
Відповісти
А ви взагалі знайомі з нею? Що ви за брєд несете? Які всі діти від різних чоловіків ви про що!
Нам ніхто не дає права такого писати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні