Луцька гуртівня працюватиме цілодобово

3
-4
Луцька гуртівня працюватиме цілодобово
У Луцьку гуртівні «ПАККО», що розміщена на вулиці Ковельській, продовжили цілодобовий режим роботи.

Про це стало відомо у середу, 21 березня, під час засідання міськвиконкому.

Зокрема, заступниця начальника правління розвитку підприємництва та реклами Тетяна Чемерис наголосила на тому, що у роботі гуртівні не було зафіксовано порушень.

Однак член виконавчого комітету Михайло Щур зазначив, що до гуртівні неодноразово викликали поліцію через поведінку тутешніх компаній людей.

«Звісно, це відбувається не в стінах «ПАККО», але на території – на парковці. Там часто помічають компанії в нетверезому стані, які поруч гуртівні влаштовують гуляння. Я не голосуватиму за це питання й закликаю членів виконавчого комітету не підтримувати рішення», - каже Михайло Щур.

Однак, рішенням виконавчого комітету гуртівні «ПАККО», що на вулиці Ковельській продовжили цілодобовий режим роботи до 1 січня 2019 року. Втім, з 22:00 до 8:00 продаж алкогольних напоїв тут заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"красному" - є де купити горілку і без пакко, а от місця де бухати - майже не залишилось. муніципали - вночі сплять, але - зарплата іде )))
Відповісти
цікаво, опорний пункт поліції - за кілька метрів звідти, та й офіси всіляких радикальних громадських організацій. але - кому діло...
Відповісти
Задовбали ці алкаші.Хай садять на пару діб в клітку і складають адмінпротокол, щоб при наступному подібному порушенні була жорсткіша міра покарання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні