Війна в Україні триватиме ще два роки, - луцький астролог

1
2
Війна в Україні триватиме ще два роки, - луцький астролог
Астролог, хіромант та експерт з джйотішу Володимир Бадіян з Луцька заявив, що війна в Україні триватиме ще два роки.

Також він зазначив, що до 2019 року в Україні буде багато революцій, - пише Перший.

"Наша війна триватиме ще років два десь. Але така нестабільна ситуація, поки в Україні йде Юпітер, десь до 2023-25 року. У 2019 році, коли будуть вибори Президента, будуть революції. На Сході загостриться ситуація", - каже чоловік.

За словами чоловіка, є велика ймовірність, що Крим об’єднається з Росією.

"Ще як тільки все розпочиналося, я пішов до свого вчителя, він мені розповів і про Крим, і про Президента. Сказав, що він у нас поміняється, того і почнуться ці проблеми. 2019 і 2021 будуть складними роками, але який гірше – не скажу. Долар та гривня триматимуться. До вересня з ними ще будуть проблеми", - стверджує астролог.

"У 2020 році для світу буде складний період. Не скрізь, тільки там, де гарячі точки. Є велика ймовірність, що Крим все ж об’єднається з Росією, Крим і Схід зроблять «коридор» по суші. Саме через це або зараз або осінню 2019 року почнуться проблеми. Пізніше для України настане кращий час. Зараз період Юпітеру, який почався приблизно у вересні 2013 року. Тобто у нас період такий, що має щось мінятися. Багато людей виїде з країни", - додав Володимир Бадіян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
люблю астрологів... сидю собі на комині, тай думаю а що мені - давай но погадаю, а може щось вгадаю ! смішно вже це читати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні