--> У селі на Волині врятували 70 лелек. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі на Волині врятували 70 лелек. ФОТО

1
4
У селі на Волині врятували 70 лелек. ФОТО
Біля села Бережці Любомльського району на березі річки Ягодинка знайшли близько 70 лелек, які страждають від голоду і холоду.

Активісти придбали для лелек необхідні продукти і почали підгодовувати їх, - пише Кордон.

Через сніговий покрив птахи не можуть знайти поживу, до того ж лелекам дошкуляє холод.

“Нещодавно з нашими активістами зв’язалися прикордонники й повідомили, що біля села Бережці на берегах річки Ягодинки виявлено близько 50-70 лелек, які, очевидно, страждають від голоду і холоду, — розповідає голова Любомльської районної організації УТМР Олександр Мікульський. — Тут же було вирішено запастися продуктами і підгодувати птахів”.

Активісти власним коштом придбали для лелек необхідні продукти.

Неподалік від тимчасової стоянки лелек активісти розчистили сніг і висипали для них корм. Щоправда, птахи спершу не наважувалися підходити на це місце, боячись людей.

Втім, члени товариства мисливців і рибалок впевнені, що голод таки приведе лелек до поживи. За ними, доки не зійде сніговий покрив, й надалі спостерігатимуть і підгодовуватимуть. Якщо ж виявлятимуть ослаблених і кволих — будуть підбирати і виходжувати вдома.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, бог вам віддячить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні