На Волині водій заривався до патрульних

9
-2
На Волині водій заривався до патрульних
У мережі з'явилось відео, як на трасі Київ-Ковель-Ягодин водій, якого зупинили, шарпав патрульних, матюкався та вдарив одного з них в обличчя.

Ролик опублікували на каналі "POLICE CONTROL" у Youtube.

Нагадаємо, інцидент трапився ще 26 лютого. Екіпаж ковельських патрульних зупинив WV Transporter за порушення правил дорожнього руху. Зокрема, на передньому сидінні, біля водія, сиділа малолітня дитина.

Як повідомляли раніше волинські патрульні, 31-річний водій агресивно відреагував на зауваження полісменів, відмовився показувати документи і одразу зателефонував на 102, поскаржившись на дії поліцейських.



Як помітно з відео, водій не розумів, за що його зупинили і виписують постанову.

"Ви не маєте права оформляти документи без моєї присутності. Покажіть документи. Представтесь!" - каже на відео чоловік.

Після цього він продовжив агресивно поводитись, намагався закрити двері своєї машини, шарпав патрульних за формений одяг, нецензурно лаявся.

Водій всіляко провокував патрульних та завдав одному з інспекторів тілесних ушкоджень в обличчя.

Врешті, чоловік отримав від патрульних постанову за порушення ПДР та 2 протоколи (дрібне хуліганство і злісна непокора правоохоронцям).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер подумає, перш чим чинити опір.
Відповісти
Водій сто відсотків правий... Нова поліція - це бєзпрєдел.... Ніякої повіаги як до людей, так і не виконання законів...
Відповісти
Мало дали "юридично освідченому" м.у.д.а.ку...
Відповісти
Дії поліцейських непрофесійні. Телепні. Водій теж не подарунок, вирішив доє... . Але поліції такі вчинки не роблять поваги. Відношення до поліцейських сьогодні таке як в 14му до "мєнтів", а було ж і по іншому,поважали. Реформа як бульбашка-лопає.
Відповісти
діЇ водія неадекватні а поліцаям нема чого протягувати свої лапи
Відповісти
Яке право має рукі протягати, і не дати закрити машину
Відповісти
Панове журналісти, ви трохи переплутали у заголовку,мало бути " Поліціянт, який чхав на закони, отримав по пиці по заслугах"
Відповісти
хароші менти нехай пливуть у хороших гробах
Відповісти
А водій ангел невинний?!! Дитина на передньому сидінні, що тут такого? Аби не сплачувати штраф він будь-кого дістане. В Штатах отрмав би кулю від поліціанта і ніхто б йому про права його не розповідав би.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні