--> Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»

0
0
Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»
Дванадцятий номер газети «Волинь24» вийшов друком у понеділок, 19 березня.

У ньому ви прочитаєте:

ВІП-радник мера Ігор Поліщук відмовився прийти на ефір програми «Точка зору». Він 50 хвилин думав, чи погоджуватися на участь у програмі. Врешті-решт відмовився, пояснивши: «Тому що не хочу».

Журналістка «12 каналу» Катерина Павлова припускає, що увесь цей час він із кимось радився. Звертаючись до Ігоря Поліщука, вона пише: «Вас називають потенційним кандидатом на посаду Луцького міського голови. Якщо ви справді готові за цю посаду боротися, то продемонструйте вміння ухвалювати самостійні рішення. Без цього мерами не стають».

«Били і приставляли до скроні пістолет». Подробиці затримання банди, яка катувала лучан.

Луцький депутат задекларував годинник за 144 тисячі гривень.
«У селі 10 днів стоїть нічийне поліцейське авто».

«Уже з 15 квітня їздитимемо в маршрутках за 5 гривень?»

«Рятівне сало і поцілунок ведмедя». В інтерв’ю «Волинь24» любителька із Луцька розповіла, яка різниця між туристами і мандрівниками, чому вершини не потрібно підкорювати, як шматок сала може врятувати життя в екстремальних умовах та чому в Румунію треба брати петарди.

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження.

Також у газеті – постійна рубрика «Трапилося цими днями», результати матчів 24-го туру чемпіонату України з футболу, турнірна таблиця першості, повідомлення про останні події з життя міста й області, реклама і багато іншої цікавої й корисної інформації.

Поспішайте отримати свіжий примірник «Волинь24» на вулицях міста.

Газета розповсюджується БЕЗПЛАТНО.

А для читачів, які хотіли би отримувати першу вечірню газету Луцька у свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, повідомляємо: на «Волинь24» триває передплата. Передплатити газету можна в найближчому відділенні «Укрпошти».

Ми й надалі розповсюджуємо газету безплатно. Оформляючи передплату, ви тільки сплачуєте поштовикам за приймання квитанції, а також за доставку видання до вашої скриньки. На місяць ці послуги загалом вартують 3,42 грн, на три місяці – 8,86 грн. Передплатний індекс «Волинь24» – 60331.
Теги: газета
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні