--> У Нововолинську сім'я усиновила двох дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську сім'я усиновила двох дітей

0
-4
У Нововолинську сім'я усиновила двох дітей
У Нововолинську прийомні батьки, маючи власних трьох доньок, взяли на виховання двох дітей, позбавлених батьківського піклування.

Такому виваженому рішенню передувала клопітка праця. Це і збір необхідних документів, і проходження навчання в обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, і підбір дітей, – повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

-Така сім’я не залишається на одинці. На допомогу приходять фахівці із Нововолинського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, – наголошує його директор Лілія Бойко. – Держава гарантує підтримку, надає фінансове забезпечення, здійснюється соціальне супроводження впродовж функціонування прийомної сім’ї провідним фахівцем із соціальної роботи – Анжелою Карпінською. Завітавши до Нововолинського міського Центру соціальних служб, у кабінет 331, бульвар Шевченка 7, ви можете дізнатися детальну інформацію про створення прийомної сім’ї.»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні