--> У селі під Луцьком 10 днів стоїть нічийне поліцейське авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі під Луцьком 10 днів стоїть нічийне поліцейське авто

3
-4
У селі під Луцьком 10 днів стоїть нічийне поліцейське авто
Правоохоронці, що знаходяться в поліцейському в УАЗику в селі Зміїнець, відмовилися відповідати, кого ж вони охороняють.

Номери - волинські. В управлінні Нацполіції від УАЗика з людьми у поліцейській формі відкараскались, - йдеться у сюжеті 12 каналу.



Прес-секретар управління поліції охорони в області повідомив, що в них навіть на балансі немає автомобілів такої марки.

Як розповіли сусіди, в одному із сусідніх будинків мешкає родина судді Вищого касаційного господарського суду України Григорія Мачульського. Інших осіб, які б потребували охорони, у Зміїнці пригадати місцеві мешканці не змогли.

Нагадаємо, у січні спалили машину доньці заступника голови Волинського окружного амдіністративного суду Віктора Мачульського.

Сам служитель Феміди це помешкання в декларації не зазначив. Пан Григорій був поміченим на земельних скандалах. Він був у складі колегії суддів, які підтвердили правомірність виділення земельної ділянки під будівництво інноваційного парку Bionic Hill, пов’язаний з екс-«регіоналом» Василем Хмельницьким.

Це - скандальне будівництво мало відбуватись на території колишнього військового містечка та частково за рахунок земель Біличанського лісу, що викликало протести екологів та місцевих мешканців.

Зараз будівництво інноваційного парку зупинено, за словами забудовника Василя Хмельницького, через несприятливу економічну ситуацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А по нужді ходять під кущики, чи мають горщики?
Відповісти
викликати поліцію і сбу і вияснити що пасуть ті вівці?
Відповісти
Невже наші журналісти такі барани,зверніться в в цзг гунп і вам там все пояснчть до чого тут дсо
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні