--> У Львові на хабарі 105 тисяч гривень затримали голову райадміністрації. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Львові на хабарі 105 тисяч гривень затримали голову райадміністрації. ФОТО

1
-5
У Львові на хабарі 105 тисяч гривень затримали голову райадміністрації. ФОТО
У Львові поліція затримала голову районної адміністрації, який, окрім своєї основної діяльності, займався вирішенням додаткових питань за “винагороду”.

Про це повідомив заступник начальника Департаменту захисту економіки Нацполіції Руслан Марчук, - передає УНН.

“16 березня у Львові поліція затримала голову райадміністрації на хабарі у 105 тисяч гривень. Чиновник „заробляв“ на вирішенні різного роду питань”, — повідомив Марчук.

Зокрема голова львівської райадміністрації вимагав хабарі за невтручання у діяльність підприємців, що працюють на території району. Крім того, допомагав громадянам влаштовуватись в органи місцевого самоврядування.

Правоохоронці зафіксували факт вимагання посадовцем 105 тисяч гривень хабара за вирішення аналогічних питань. Зловмисник вказав, що вказану суму треба перерахувати йому за надання певних послуг особистого характеру.

Хабарника затримали 16 березня. Правоохоронці вилучили квитанцію про розрахунок за послуги на вказану суму, яку чиновник отримав у якості хабара, а також гроші.

Слідчі дії тривають. Голові РДА загрожує ув’язнення на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Теги: хабар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер піде на держзабезпечення. браво!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні