Це нормально, – синоптик про зиму в середині березня

0
-5
Це нормально, – синоптик про зиму в середині березня
Той факт, що в середині березня в Україні хуртовини та температура нижче нуля, – нормальне явище, а не ознака "глобального похолодання чи потепління".

Про це пише синоптик Наталка Діденко, - інформує 24 канал.

Вона зауважує, що у зв’язку з погіршенням погодних умов поширюється чимало "страшилок та синоптичної паніки".

"Пишуть, абсолютно авторитетно, що йде повтор 23-го березня 2013 року, причому в усій Україні, прогнозують якісь гігантські сантиметри та метри снігу, заметені дороги та замість доріг – арктичні поля і на них замість автомобілів собачі вервечки… І все це глобальне похолодання. Чи глобальне потепління. Я вже сама заплуталась", – пише Діденко.

Та вона заспокоює, що це нормальне явище в середині березня.

"Це пишуть притомні освічені люди. Вонм навіть не можуть допустити думки, що на світі є циклони, атмосферні фронти і зараз поки що – лише середина березня, серед якої буває і сніг, і хуртовина, і похолодання", – додає синоптик.

Нагадаємо, у Волинській області через погані погодні умови станом на 9:00 17 березня знеструмленими залишилися понад 19 населених пунктів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні