--> У Ковелі виділять кошти на прибирання міста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі виділять кошти на прибирання міста

0
4
У Ковелі виділять кошти на прибирання міста
У Ковелі виділять кошти з резервного фонду на прибирання міста.

Про це стало відомо у середу, 14 березня на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, - йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства буде змушене провести повторні публічні закупівлі. Ця процедура займе до двох з половиною місяців.

Наразі, аби підтримувати Ковель у належному санітарному стані, уникнути накопичення сміття та надзвичайних ситуацій, вирішили виділити 397 тисяч гривень з резервного фонду міського бюджету.

Заступник міського голови Андрій Товстига наголосив, потрібно вживати термінових заходів. Аби навести лад по всьому місту, цих коштів недостатньо. Тому визначено мінімальний обсяг робіт та території, на яких прибирання буде здійснюватися силами РЖКП №1 та №2. Тож комісія змушена буде знову зібратися у квітні, аби прийняти рішення про подальше фінансування робіт.

Нині ведеться підготовка документів до повторного проведення тендеру. Андрій Товстига повідомив, що в його умовах прописані жорсткіші вимоги до учасників.

Крім того, визначено банківські гарантії: у разі непідписання договору переможець торгів сплачує до міського бюджету 5% від загальної вартості закупівлі. Це свого роду штрафні санкції, які можуть бути застосовані до недобросовісного учасника тендеру.

Нагадаємо, на вулицях Ковеля, особливо після тривалих вихідних і святкових днів, накопичилися гори сміття, яке практично нікому збирати і вивозити. В тендерних торгах щодо проведення робіт із санітарної очистки Ковеля від сміття зареєструвалося чотири учасника: обидва міських РЖКП, ТзОВ «К.П. «Верес» і фізична особа-підприємець. Річне фінансове призначення пропонувалося – 11 мільйонів гривень. Однак через те, що «Верес» запропонував найменшу суму – 2 мільйони 600 тисяч гривень, його й було визнано переможцем даних торгів. Проте ТзОВ «К.П. Верес» у визначений законодавством термін відмовився укладати договір на надання відповідних послуг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні