Повісився у той же день, що й дідусь: деталі самогубства 11-річного хлопчика на Волині

2
1
Повісився у той же день, що й дідусь: деталі самогубства 11-річного хлопчика на Волині
11-річний школяр із села Рогожани Устилузької ОТГ покінчив життя самогубством в той самий день, що його дідусь багато років тому.

Батько незадовго до трагедії розмовляв із сином і, за словами односельців, не помітив нічого незвичного, - пише Слово правди.

Нагадаємо, у селі Рогожани Устилузької ОТГ повісився 11-річний хлопець. Трагедія трапилась ввечері у вівторок, 13 березня.

А вже за хвилин 15 бездиханне тіло 12-річного Юри рідні виявили у дровітні.

У селі про сім’ю відгукуються позитивно. Хлопчик не захоплювався комп’ютерними іграми, не мав конфліктів з однокласниками. Педагоги Лудинської школи кажуть, що шестикласник був дуже привітним, добрим, вихованим, чемним, трудолюбивим, ніколи не йшов зі школи без дозволу вчителя. Розповідають, розказував, який сім’я має трактор, як допомагає татові його лагодити, як справжній господар, ділився планами щодо весняної сівби. Батьки Юри часто бували у школі, не пропускали жодних батьківських зборів.

В останній день свого життя шестикласник одержав три десятки – з математики, історії та української мови. Повернувшись зі школи, похвалився цим бабусі і запропонував піти на цвинтар, провідати могилу діда, котрий багато років тому, коли ще Юрин тато був дитиною, саме у цей день звів рахунки з життям. Бабуся розказала, що була на кладовищі у першій половині дня, вмовила онука вже нікуди не йти, мовляв, і вечір скоро. Порадила займатися уроками.

Що змусило підлітка попрощатися з життям, ніхто не розуміє. Він вчинив самогубство у той же день і таким же способом, як його дідусь, котрого сам хлопчик ніколи не бачив.

На місце події прибула оперативна слідча група, за словами полковника Михайла Бобика, тривають слідчі дії щодо причин трагедії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сотона підказав?
Відповісти
Містіка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні