Хто хоче керувати луцькими тролейбусниками

2
-1
Хто хоче керувати луцькими тролейбусниками
На крісло директора Луцького підприємства електротранспорту претендують одразу двоє людей - Володимир Пуц та Віктор Мозоль.

На засіданні комісії з організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад 15 березня у Луцькій міськраді розглядали кандидатури на посади генерального директора комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту», - пишуть Волинські новини.

Свої кандидатури подали двоє осіб: Володимир Пуц та Віктор Мозоль.


Володимир Пуц презентував стратегію розвитку ЛПЕ на п’ять років. Зокрема, він навів шляхи оновлення рухомого складу, зазначив про з Європейським інвестиційним банком у рамках програми «Міський тролейбус», здійснення капітального ремонту наявного транспорту.
Визнав кандидат і важливість переходу на автоматизовану систему оплати проїзду.


Віктор Мозоль також повідомив про стратегію розвитку підприємства на п’ять років. Кандидат пропонує провести аналіз фінансово-економічної роботи підприємства за минулі роки, здійснити ревізію та інвентаризацію у підрозділах ЛПЕ. Відтак, потрібно скласти програму фінансово-економічного розвитку підприємства на п’ять років.

Нагадаємо, у травні 2017 року Ігоря Грицюка звільнили з посади директора ЛПЕ. Мовляв, «незрозуміла ситуація з лізингом, погашенням боргів, незрозумілий тендер з валідаторами».

Згодом, тодішній в.о.мера Ігор Поліщук пояснив, що Грицюк незаконно звільняв працівників. Тому його самого вирішили звільнити. Проте посадовець вважав, що законних підстав для цього немає.

Але на початку червня 2017 року Міністерство інраструктури погодило звільнення Ігоря Грицюка.

У липні 2017 року Грицюк заявив, що судитиметься з Ігорем Поліщуком через своє звільнення. Відтак у листопаді 2017-го суд поновив його на посаді.

Проте через кілька днів його відсторонили від посади і почали службове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пуц списав програму розвитку з Грицюка. А сам що може? Грицюк нормальний пацан, тільки укропи заважали працювати. Вже б нові тролейбуси були.
Відповісти
А ще є місце? Скоро прийде юа Луценко.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні